≫ 

Oporavljeni Arteta u utorak okuplja ekipu, Arsenal se sprema da prevaziđe korona virus!

Englezi pišu da će se Arsenal uskoro okupiti

  • 1
Mikel Arteta Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala vratiće se treninzima već narednog utorka, kada istekne period od 14 dana samoizolacije, pošto je trener Mikel Arteta bio pozitivan na korona virus.

Rezultati testova Artete su bili okidač da se stopira Premijer liga, a ostrvski mediji prenose da će se igrači vratiti treninzima.

Pretpostavlja se da je vlasnik Olimpijakosa i Notingem Foresta Evangelos Maarinakis preneo virus Tobdžijama, ali na sreću, osim Artete, nije došlo do daljeg širenja.

Artetina supruga Lorena Bernal je pre nekoliko dana obavestila javnost i kako se trener Arsenala oseća.

- Hvala svima na porukama podrške, on se oseća dobro, oseća simptome, ali ga ti simptomi ne bi sprečili da radi svoj posao u regularnim uslovima. Uzeo bi samo lek i otišao na trening, tako da, stvarno simptomi nisu strašni. Mala temperatura, mala glavobolja, to je sve. Deca i ja smo odlično - rekla je ona.

Video: Premijerka prozvala fudbalere povratnike: Niste u izolaciji, biće posla za istražne organe!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kokanidja

    18. mart 2020 | 21:27

    I posle kazu tretman je isti za sve,tuzno ali ne bih rekao...Za bogatase uvek leka i svega a za obican narod kako bude bice...da neko ne razume pogresno sve najbolje coveku puno zdravlja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA