≫ 

Tošić se javio iz Kine: Situacija se smiruje, uskoro kreću utakmice

Bivši igrač Partizana još uvek je u trening centru, jer zbog aktuelne situacije nije još pronašao stan

  • 6

Srpski fudbaler Zoran Tošić, odnedavno član kineske ekipe Taižu Juanda, rekao je da se situacija u toj zemlji sa korona virosom polako smiruje i da će uskoro početi da igraju utakmice.

- Trebalo bi da počne liga sredinom aprila, kad se sve smiri. Takve su informacije, mada još nisu zvanične. Videćemo kako će se odvijati situacija, ali treniramo normalno, pripreme su u toku, ove sedmice bi trebalo da počnemo sa odigravanjem prijateljskih utakmica. Sve se polako vraća u normalnu - izjavio je Tošić za televiziju Arena sport.

Kako je naveo, situacija se smiruje jer je od ljudi s kojima komunicira dobio informaciju da je proteklih dana zabeleženo 10 do 20 novih slučajeva, što za Kinu nije toliko strašno.

- I dalje se nalazim na trening centru, tragam za stanom, pripreme su u toku, treninzi su zahtevni, nema mnogo vremena za kretanje zbog čega sam uglavnom u hotelu i sportskom kompleksu. Prvih nekoliko dana po dolasku u Kinu proveo sam u karantinu, testiran sam svakodnevno.

Zoran Tošić Printskrin: Arena sport

- I dan-danas nam proveravaju telesnu temperaturu. Predostrožnosti radi, bolje da budemo sigurni. Sve je mirno - poručio je Tošić i dodao da svakodnevno komunicira sa porodicom u Srbiji i da njegovi prate instrukcije nadležnih.

Video: Vlahović se javio iz izolacije i ispričao svoje iskustvo sa korona virusom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ђурађ

    19. mart 2020 | 08:36

    Поздрав за Боб Рока 😉

  • zoran

    19. mart 2020 | 11:58

    Vostani u Kini.

  • Nusknvp

    19. mart 2020 | 10:29

    Zinula guzica za pare, a to sto ugrozava sebe i porodicu nema veze. Kad vide kinezi kakvu rupu uzese, poslace te u Vuhan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA