≫ 

Kakva poruka navijača Milana, ovako se diže moral narodu: Posle Istanbula dolazi Atina!

Svi znaju šta ovo znači

  • 0
baner milana Foto:instagram/acmilan

Italija je teško pogođena korona virusom, danima se broje mrtvi koji su pali u borbi sa opakim nevidljivim neprijateljem, zaraženi su i neki od fudbalera timova iz Serije A, a upravo iz tabora jednog od njih stiže poruka puna nade za buduće dane.

Za nju su odgovorni navijači Milana koji su na jednom balkonu u "prestonici mode" okačili baner sa porukom koja budi najveću nadu, diže moral, u danima kada se zemlja suočava sa velikom nesrećom.

- Sve će biti u redu, posle Istanbula dolazi Atina - jasna je aluzija na najbolniji poraz "rosonera" u istoriji, ali i na jednu od najvećih pobeda dve godine kasnije.

Podsećamo da se u Istanbulu 2005. godine dogodilo epsko finale Lige šampiona i poraz Milana od Liverpula na penale nakon vođstva od 3:0 u prvom poluvremenu. Dve godine kasnije, u Atini, usledio je revanš: italijanski tim je savladao Redse i podigao "klempavi pehar".

Sada su upravo ta dva događaja poslužila kao inspiracija navijačima da pošalju poruku svom narodu da "posle kiše dolazi sunce", da će Italija, kao i Milan, nakon teškog gubitka, ponovo stati na noge.

 
 
 
View this post on Instagram
Today's struggles are tomorrow's strength #andratuttobene #iorestoacasa #SempreMilanA post shared by AC Milan (@acmilan) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA