≫ 

Oglasio se Džigijev otac: Policija mu je bila u stanu, ali nije dobio nikakvo uputstvo za izolaciju

Branislav Ninković za Telegraf ističe da njegov sin nije dobio nikakvo obavezujuće uputstvo sanitarne inspekcije, pa da samim tim nije mogao da prekrši ništa

  • 32
Nikola Ninković, FK Partizan Nikola Ninković; Foto: MN Press

Po čaršiji se šuška da je uz Luku Jovića i fudbaler Askolija, Nikola Ninković prekršio obavezu o karantinu i da je viđen u Beogradu u jednom kafiću, iako je doputovao iz Italije, koja je trenutno najveće žarište korona virusa u svetu.

Telegraf je uspeo da dobije izjavu Branimira Ninkovića, oca bivšeg fudbalera Partizana, koji igra u italijanskom Askoliju. On tvrdi da popularni Džigi nije prekršio obavezu samoizolacije niti bilo koji drugi  propis za vreme vanrednog stanja zbog širenja virusa korona.

Otac demantuje i glasine će fudbaler biti krivično gonjen i ljut je što se po ko zna koji put za Nikolu vezuju neistine.

- Čim je premijerka prozvala neke fudbalere koji igraju u inostranstvu da se šetaju Beogradom, odmah su se pojedini "setili" Nikole jer se, uglavnom neopravdano, njemu lepe ekscesi koje nije učinio. Nikola i moj drugi sin Nemanja su u sredu došli iz Italije u Srbiju, pre uvođenja vanrednog stanja i na granici nisu primili nikakvo obavezujuće uputstvo od sanitarne inspekcije, pa nisu ni mogli da prekrše pravilo samoizolacije - kaže Ninkovićev otac.

Dodaje da su sinovi kod kuće poslednji put bili pre dva meseca i da je, bez obzira što su ih on i majka poželeli, obojici savetovao da ostanu u Beogradu.

- Ja radim kao učitelj u seoskoj školi i bez obzira što sam znao da u tom trenutku u toj italijanskoj regiji nije bilo zaraženih nisam rizikovao. Nikola je ipak išao da mu urade test, ali nije testiran jer nije imao nikakvih simptoma. Od svih glasina tačno je da su u petak uveče u njegovom stanu bili policajci i savetovali da pozovu Institut za javno zdravlje radi pregleda - nastavlja Ninkovićev otac.

Od nedelje, kada su telefonom kontaktirali Insitut za javno zdravlje,  Nikola i njegov brat Nemanja svakodnevno prijavljuju svoje zdravstvno stanje koje je dobro i za svaki slučaj, odložili su dolazak u rodno selo Klenje i susret sa roditeljima.

Video: Mafijaški bos pao zahvaljujući korona virusu

(D. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stayathome

    19. mart 2020 | 12:40

    ma da, laz... Da imaju i malo samosvesti sami bi se zatvorili u karantin ne mora niko da im crta glupi nisu...

  • Boxi

    19. mart 2020 | 12:53

    Treba da bude sramota i tebe i tvog sina a ne da se javno oglasavas i trazis opravdanje za njega pri tom okrivljujuci institucije i drzavu.

  • Zemun

    19. mart 2020 | 12:51

    Koja odbrana😂.Da nije tuzno,bilo bi smesno...Vanredna situacija je,na TV-u svaki dan pricaju o uputstvima.Jel je trebalo da mu se da napismeno?!Treba da vas je sramota ovim sto izjavljujete.Kazna druze i to za primer svima!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA