≫ 

Vučić prozvao Luku Jovića: Mladići milioneri misle da mogu sve, biće strogo kažnjeni!

Bio je oštar Vučić posle vesti o Joviću

  • 66
Aleksandar Vučić, Luka Jović

Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na konferenciji za medije povodom širenja korona virusa, usput je potkačio fudbalera Reala Luku Jovića.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je u sredu rekla da pojedini fudbaleri koji zarađuju milione ne poštuju samoizolaciju, na kraju je otkriveno da se radi o Luki Joviću, a indirektno se na to osvrnuo i Vučić.

- Ovi mladići su koji milioneri a misle da mogu sve, ne možete sve, hvala, ali nama su život najstarijih ali i svih drugih preči od miliona i svega drugog. I biće svi strogo kažnjeni, ko ne poštuje zakon - rekao je Vučić.

Tim povodom, oglasio se i Luka Jović, koji je na društvenim mrežama pokušao da opravda svoj boravak u Srbiji po dolasku u Španiji.

Na konferenciji je postavljeno i jedno pitanje koje se ticalo Jovića, ali i Nikole Ninkovića, još jednog fudbalera koji nije sve vreme proveo kod kuće.

- Najlakše je kažnjavati, siguran sam da ta dvojica dečaka koji se pominju se kaju, podnete su prijave, a nadam se da ćemo moći to da izbegnemo, obojica su u izolaciji i budu li pokušali da izađu, biće uhapšeni. U suštini su dobri momci, razumem ih i ne treba da se iživljavamo na njima, imamo mnoge koji bi trebalo da budu odgovorniji, a nisu otišli u izolaciju - dodao je Vučić.

- Zakon važi i za milionere i za obične ljude, neće biti izuzeti od toga. Oni nisu izuzeti zato što su poznati ili zato što imaju novac, a kazne su za sve iste.

Video: Vučić indirektno prozvao Luku Jovića: Mladići milioneri misle da mogu sve, biće strogo kažnjeni!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    19. mart 2020 | 19:16

    Zakon je za sve isti . Svako ko se ne pridržava mera biće kažnjen..

  • Kalina

    19. mart 2020 | 19:01

    Svi smo mi isti od krvi i mesa. Niko nece biti tretiran po bogatstvu. Isto ce se gledati na sve ljude. Tako da nema potrebe da se neki bahate.

  • Lule

    19. mart 2020 | 20:39

    Trebalo bi da je već jasno da su zakoni i propisi naše države jednaki za sve, pa i za poznate, popularne pojedince, koje god da su profesije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA