Zvezdin život u doba korone: Deki Stanković otkrio šta rade igrači i kakva je disciplina u karantinu

Trener crveno-belih zadovoljan je kako njegovi štićenici obavljaju dužnost tokom pauze zbog epidemije COVID-19

  • 0
Dejan Stanković, Veljko Nikolić Foto: Marko Jovanović

Fudbal je stao u čitavom svetu, pa i u našoj zemlji. Najveći sprski klubovi, Crvena zvezda i Partizan raspustili su svoje igrače, koji su dobili individualne programe da ostanu u formi. Trener crveno-belih Dejan Stanković otkrio je kako izgleda situacija sa crveno-belima kada je u pitanju pauza usled epidemije korona virusa.

- Mi smo i pre uvođenja vanrednog stanja napravili plan kako će igrači i šta raditi od kuće ako do ove situacije dođe. Svaki fudbaler je dobio plan rada i mi smo u svakodnevnom kontaktu sa njima. Pratimo njihovo fizičko i psihičko stanje. Svako od njih ima svoj program koji redovno ispunjava a stručni štab ih prati i kontroliše do najsitnijih detalja - ističe Dejan Stanković, koji je pohvalio disciplinu svojih fudbalera u razgovoru za zvanični sajt.

- Moram da ih pohvalim da su maksimalno ozbiljno shvatili sve što im je rečeno sa naše strane ali posebno jer poštuju preporuke Vlade Republike Srbije. U porodičnom okruženju sprovode sve zadatke, rade maksimalno odgovorno. Trudimo se da jednog dana kad sve ovo prođe što manje izgubimo na spremnosti igrača.

Dejan Stanković je na kraju apelovao na sve ljude u Srbiji da se pridržavaju uredbi i propisa Vlade, kao i da budu samodisciplinovani.

- Jako je važno da se svi pridržavamo uredbi i propisa Vlade Republike Srbije i u ovim vanrednim okolnostima budemo samodisciplinovani, inteligentni, čuvamo naše porodice, komšije, naš narod i iskažemo empatiju prema svima kako bismo što pre i bezbolnije prošli ovu pandemiju. Život nema cenu, moramo biti jedinstveni, solidarni da bismo iz svega što je snašlo svet danas izašli kao pobednici - zaključio je Stanković.

Video: Fudbaleri Zvezde žonglirali toalet papirom protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA