≫ 

5 grešaka Luke Jovića koje bi mogle da ga koštaju mesta u Realu

Srbin do sada nije uspevao da se izbori sa očekivanjima, a pitanje je da li će dobiti novu priliku

  • 22
Luka Jović Foto: youtube/Real Madrid

Luka Jović je načinio neke greške koje bi ga mogle koštati budućnosti u Real Madridu. 

Srpski napadač je dobio prijavu policije zbog kršenja 14-dnevnog karantina u kojem bi trebalo da bude čitav klub. On je viđen kako u Beogradu proslavlja rođendan svoje devojke Sofije Milošević, u vreme kada je bio u obavezi da bude kod kuće u izolaciji.

Ovo nije prvi put da je Jović razočarao od dolaska na „Santjago Bernabeu“, piše španska „Marca“.

1. Loši nastupi

Nakon što je imao fantastičnu sezonu u Ajntrahtu, Jović nije ispunio očekivanja u Real Madridu. Postigao je samo dva gola, i ubeležio dve asistencije u 24 nastupa ove sezone.

2. Stidljiv karakter

Kao I tokom vremena provedenog u Benfiki, Jović ima problem da se uklopi sa saigračima u Španiji. Njegova povučenost i distanca od ostatka tima vidljiva je i u njegovim nastupima na terenu.

Luka Jović, Real Madrid Foto: youtube/Sport Klub

3. Nema konekciju sa navijačima

Ovaj 22-godišnjak još uvek nije pridobio navijače Real Madrida, te nije mnogo popularna ličnost na „Bernabeu“. Uporedite njega sa Marijanom Dijazom koji je dobio veliku podršku kada je nastupio protiv Barselone, i shvatićete koliko je to drugačija priča.

4. Udaljen od štampe i društvenih medija

Za razliku od Vinisijusa i Rodriga Goesa, Srbin nije davao mnogo intervjua kako bi upoznao javnost sa sobom. Takođe, nema povezanosti između njega i navijača na društvenim mrežama jer je i tamo neaktivan.

FK Barselona, FK Real Zinedin Zidan Foto: Tanjug/AP

5. Izgubljeno poverenje Zidana

Jović je često bio na užem spisku fudbalera koji kunkurišu za utakmice, ali je vremenom Zinedin Zidan imao sve manje poverenja u njega. U poslednje tri utakmice, nijednom nije bio u sastavu Real Madrida.

Video: Žena i sin su u Milanu, ovo ne može da se opiše: Stanković izneo najpotresniji podatak iz Italije!

(G.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fudbalski ne strucnjak

    23. mart 2020 | 06:06

    greska br 1 potpisivanje za real

  • Zoki

    23. mart 2020 | 08:06

    A sta da ocekujete od decka koji je odrastao bez druzenja sa decom jer nije smeo da se igra sa njima da se ne bi povredio, a koji je od malena forsiran da bude igrac i nista drugo..zelje i ambicije su ga sagorele...morao je od malena da bude iznad drugih...oceve zelje.....uspeo je ali je brzo pokleknuo , najveci promasaj u zivotu sofija...a sto se inteligencije tice rukopis dovoljno kaze kao i kod vecine fudbalera ,bitno je da znas igrati fudbal ostalo nije....njihovo razmisljanje

  • Dm

    23. mart 2020 | 08:05

    Pa Bejl ima mnogo gorih ispada plus mator je pa je jos uvek u Realu,Zidan pusta svog Benzemu decku daje po 10min na utakmici,plus saigraci nece da mu dodaju loptu ni u tih 10min,decko bukvalno moze da ima jednu polu sansu,niste fer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA