≫ 

Šokantna odluka Napolija: Igrači se vraćaju u trening centar naredne nedelje

Napoli i Lacio su jedni klubovi koji insistiraju na povratku igrača redovnim aktivnostima

  • 0
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Napoli procenio je da će od naredne nedelje biti uslova za povratak redovnim aktivnostima, o čemu svedoči i odluka vođstva Napolitanaca da igrače od naredne srede vrati u pogon.

Vest zvuči krajnje šokantno ako se zna da se u Italiji svakodnevno prebrojavaju mrtvi od posledica koronavirusa, koji ne jenjava.

Istina, najkritičnije je u severnom delu zemlje, na jugu je broj zaraženih i mrtvih daleko manji, otud se i klub podno Vezuva osetio rasterećeno da igrače vrati treninzima.

Može ovakva odluka Napolija da stvori određene konfrontacije a FS Italije koji je još ranije zaustavio sve fudbalske aktivnosti u zemlji do 4. aprila, no kako stvari stoje, Napolitanci očito neće do kraja pratiti upute o karantinu.

Isto je i sa Lacijem, drugim klubom iz Serije A koji bi mogao ranije od propisanog roka da vrati igrače na trening. Srećom, u Seriji A, osim Lacija i Napolija, nema drugih klubova sa ovako rizičnom idejom.

Video: Dani u kojima korona virus nezabeleženo utiče na sport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA