≫ 

Dibala konačno priznao, koronom zarazio i devojku: Pozitivni smo na COVID-19

A u petak je tražio da se prestane sa lažnim vestima

  • 2
Foto: Instagram / Paulodybala

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala otvoreno je priznao da je pozitivan na korona virus, a uz njega je na virus pozitivna i njegova devojka Orijana Sabatini

Posle nekoliko različitih i dvosmislenih poruka koje je Argentinac uputio prethodnih dana, u subotu je potvrdio rezultate testova.

- Zdravo svima, hteo sam samo da vas obavestim da smo dobili rezultate testova na COVID-19 i oba rezultata su pozitivna i za Orijanu i za mene. Srećom, u savršenom stanju smo oboje, hvala svima na porukama podrške i pozdrav za sve - napisao je Dibala.

On je isprva tvrdio da se samoinicijativno povukao u samoizolaciju i izazvao zabunu u evropskoj štampi haštagom "no fake news" zbog koje su mediji još prošle nedelje shvatili da je zaražen.

Kasnije je to negirao tvrdeći da se čekaju rezultati koje je sada i dobio. On, Blez Matuidi i Danijele Rugani su za sada potvrđeni slučajevi korona virusa u Juventusu.

Video: Fudbaleri Zvezde žonglirali toalet papirom protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA