≫ 

Real napravio 1. korak da se otarasi Luke Jovića, a Engleska bruji o skandalu u Srbiji!

Hoće li Pevci i Plavci pokušati da ga vrate u fudbalski život?

  • 47
1195466101 Foto: Guliver / Denis Doyle/Getty Images

Sve je izvesnije da će Luka Jović napustiti Real Madrid, naročito posle skandala koji je izazvala priča o nepoštovanju samoizolacije u Srbiji.

Jovića su javno kritikovali premijerka i predsednik države, a pošto se ni u klubu nije proslavio partijama, Real nije imao mnogo razloga da mu progleda kroz prste posle gafa.

Štaviše, Jović je u svom izvinjenju tvrdio da nije dobio adekvatne instrukcije, iako su ih mnogi zvanično dobili i potpisali po ulasku u Srbiju iz inostranstva u prethodnih nedelju dana. Engleski mediji prenose već da je Jović ponuđen Čelsiju i Totenhemu, koji su prethodno pokazali interesovanje za igrača.

Sparsima su povređeni Hari Kejn i Son Hjong Min, a Čelsi želi da se aktivira po isteku suspenzije transfera, usput, povređen je i Tami Abraham.

Jović je posle 17 golova u 32 meča Bundeslige, odnosno 10 golova u 14 mečeva Lige Evrope, prešao iz Frankfurta u Real za 60 miliona evra, ali nije uspeo da se dokaže.

Dao je dva gola na 24 meča, najviše je ulazio kasno kao rezerva u igru, pa je izvesno da će i korona virus skratiti njegov boravak klubu.

Čak su i internacionalni mediji poput "Sportbible" preneli reči Ane Brnabić o fudbalerima "koji zarađuju milione, a ne poštuju samoizolaciju".

Nije isključeno da novu sreću pronađe kod Žozea Murinja, koji simpatiše naše fudbalere i iza sebe ima vrhunsku saradnju sa Dejanom Stankovićem i Nemanjom Matićem.

Ispostavilo se da je rešenost da proslavi rođendan devojke u Beogradu bio koban...

Video: Vučić indirektno prozvao Luku Jovića: Mladići milioneri misle da mogu sve, biće strogo kažnjeni!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    22. mart 2020 | 09:36

    Koja reklama za Jovica.Otici ce u neki klub sad gde ce eksplodirati...

  • Viktor

    22. mart 2020 | 09:58

    Iskreno I realno, dobio je da vise ne mora da radi za zivota.

  • Goran

    22. mart 2020 | 09:57

    Koliko njemu mozga fali kao ljudsko bice. Dosao u Srbiju, ne pridrzava se pravila za vreme pandemije, krivi druge za svoju bahatost iako je podpisao dokument da ce se nalaziti u samoizolaciji, prica kako je dosao da pomogne svome narodu a dinar jedan nije dao kao pomoc i onda jos ostavlja poruke kao zeli da podjeli radostne vesti kako mu je ona kuklica trudna kao da narod u ovoj zemlji i svetu trenutno nemaju druge brige!! Strasno koliko je ovaj covek neotesan i neozbiljan. On je za mene umro i dok on bude igrao za repku ja vise TV ne palim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA