≫ 

Trener Partizana najbolje opisao histeričnu kupovinu: Džaba ti 100 litara ako ostalih 100 nema ništa

U metu!

  • 8
Milan Đuričić Đumi Foto: MN Press

Pomoćni trener Partizana, Milan Đuričić Đumi, slikovito je opisao do čega dovodi histerična kupovina zaliha alkohola, asepsola i rukavica.

U jeku borbe protiv korona virusa, mnogi su pokupovali sve što se moglo uzeti sa rafova, ne misleći na druge.

Tako je došlo do nestašice asepsola, rukavica i drugih potrepština, isto važi čak i za pojedine namirnice, pa internetom kruže brojni apeli da se to ne čini.

Jedan od takvih je podelio i trener crno-belih, nadajmo se da je ovakva poruka uticala bar na nekog.

- Da probam da objasnim do čega dovodi besomučna kupovina velikih količina alkohola, asepsola, maski, rukavica... Džaba vam 100 litara ako ostalih 100 ljudi nema ni litar. Zarazićete se jer će vas drugi zaraziti, hteli to ili ne. 

Drugi deo te poruke je simboličan.

Milan Đuričić Foto: instagram.com

- Ako grupa od 100 vojnika brani borbeni položaj, zamislite da jedan uzme 100 pušaka, mitraljeza, bombi... Neće tu preživeti niko, ni saborci ni on. Ovo zlo može se pobediti samo razvijenom kolektivnom svešću, a ne sebičlukom. Mislite o tome. 

Video: Trinkijeri o strahu za porodicu u Italiji i prekidu sezone kad je Partizan prvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJEVAC1

    23. mart 2020 | 13:21

    Slazem se u potpunosti, ja nemam ni alkohol ni rukavice a ni masku a asepsol takodje i nemam nameru da jurcam po apotekama bice valjda pa cu kupiti, do tada izlazim samo kad moram po namirnice i sto krace ostalo vreme provodim oko kuce radno sredjujem sta ima unutra i spolja sve za sta nisam imao vremena jednostavno izolacija od svih a kako mi elektricari kazemo bolje izolacija nego uzmeljenje🤣 bice svega samo da se ovo zlo pobedi a proce i to a ovi sto kupuju kao da je smak sveta stvarno ne razumem nece preziveti ako sve pokupuju iz kuce moraju izaci i tad mi koji nemamo alkohola, rukavice itd cemo ih zaraziti i eto problema ostavite nesto i za nas! Treba jednostavno max dozvoliti kupovinu alkohola 1l, asepsola 250 mg, rukavice po pakovanje drugacije za samozive ne vredi pozdrav svima i mislite na druge

  • Ilda

    23. mart 2020 | 13:12

    E jesi pametan a stace tebi plata 2000 Evra ako ostali rade za 200 evra...

  • pera

    23. mart 2020 | 14:52

    Ko si ti?!?! Nebitan lik?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA