≫ 

Korona nemilosrdna prema predsednicima Reala: Oboleo još jedan bivši prvi čovek Kraljevskog kluba

Novi oboleli Španac iz sveta fudbala

  • 1
Obilazak stadiona Santjago Bernabeu Foto: Miloš Ljubisavljević

Realova fudbalska porodica se još nije pošteno oprostila od legendarnog predsednika Lorenca Sainc koji je u subotu uveče izgubio bitku sa korona virusom, a na stadionu Santijago Bernabeu odjeknula je danas nova tužna vest: još jedan bivši prvi čovek Kraljevskog kluba je oboleo.

Možda ga se ne sećate na prvu loptu, ali Fernando Martin (72) je imao zanimljivu kratkotrajnu rolu na kormilu Madriđana u periodu vakuuma između ostavke Florentina Pereza i dolaska Ramona Kladerona na čelo kluba.

Reč je o doktoru hemije koji je dužnost predsednika u Real Madridu obavljao od februara do aprila 2006. godine. Za ta dva meseca najveći svetski klub nije izgubio nijedan prvenstveni meč, ali je eliminisan od Arsenala u nokaut fazi Ligi šampiona.

Fernando Martin je tada najavio da će se kandidovati za mesto prvog čoveka Kraljevskog kluba, ali je na kraju odustao, posle čega je za predsednika izabran Ramon Kalderon.

On je danas primljen u lokalnu bolnicu u Madridu sa simptomima ozloglašenog virusa koji je pokosio Španiju prethodnih dana.

Pogledajte glaeriju najpotresnijih slika iz Španije gde je korona virus odneo veliki broj žrtava:

Video: Maksimović iz Španije poslao poruku svima u Srbiji: Shvatite ovu situaciju ozbiljno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA