Čičarito na stubu srama: Žali se na loš servis "Amazona", dok svet bije bitku sa koronavirusom

Meksikanac se poneo krajnje bezobzirno u delikatnom trenutku

  • 1
čičarito Foto: youtube/The Late Late Show with James Corden

Meksički fudbaler Havijer Ernandez Čičarito nije baš izabrao najbolji tajming za kritiku "Amazon" servisa zbog stopiranja isporuka prethodnih dana. Ofanzivac "El Ej" Galaksija je u momentu dok se svet bori da obuzda čudovište zvano koronavius, požalio na lošu uslugu, zbog čega se našao, sasvim opravdano, na žestokom udaru mnogih njegovih pratilaca i ostalih.

- Moj akaunt na Amazonu je blokiran nedelju dana za vreme ove krize. Ovo je treći put da je blokiran. Deluje mi da niko ne može da pomogne ni preko telefona, a servis za isporuku je neupotrebljiv - "tvitnuo" je Čičarito i brzo se našao na meti kritika.

Hiljade njegovih pratilaca mu je uputilo kritike, bilo je i teških reči da osveste Meksikanca koji, izgleda, i dalje nije svestan šta se dešava oko njega.

- Mislim da bi ti bilo bolje da si uputio poruku svim tvojim navijačima (ako ih još imaš) kako da se ponašaju u trenucima kada svakog dana umire na hiljade ljudi. Mislim da je to mnogo važnijeg od tvog Amazon akaunta - bial je samo jedna od brojnih poruka koje su stigle na adresu Meksikanca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    24. mart 2020 | 17:41

    Pa sta je uradio lose? Samo ie rekao. Ostoja kuka i otima pa ga ne razapinjete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA