≫ 

I Mančester Siti ima svog Luku Jovića: Fudbaler pobegao iz karantina pa se posvađao s policijom

Napravio sličan gaf kao srpski napadač

  • 0
Mancester siti - Votford 8:0 Foto:Guliver/Getty Images/Alex Livesey

Napadač Reala iz Madrida Luka Jović dospeo je prošle nedelje na stranice svetskih medija nakon što je napustio karantin i samoizolaciju u Srbiji kako bi proslavio rođendan svoje devojke Sofije Milošević u Beogradu.

Zbog toga je "popio" krivičnu prijavu od strane srpskih vlasti, ali slavu opasno preti da mu pomuti još jedan fudbaler iz Primere. Radi se Pedru Poru (20), mladom defanzivcu Mančester Sitija koji nastupa na pozajmici u Vlajadolidu, a koji je takođe prekršio mere koje su španske civilne vlasti uvele u cilju suzbijanja epidemije korona virusa.

Desni bek Građana kažnjen je od strane lokalnih vlasti  nakon što je zaustavljen na desetak kilometara od svog doma u vreme kada je morao da bude u izolaciji. Podsetimo, Španije vodi veliku borbu za epidemijom, jedna je od najugroženijih zbog čega je prošle nedelje uvela vanredno stanje.

Problem je što je Poro verbalno napao policajce koji su ga zaustavili, a potom ih optužio da su bili neporfesionalni.

- Samo sam izašao do prodavnice i dobio kaznu jer sam se pomerio iz kuće koja je u centru Valjadolida. Živim u malom gradu, u redu je što sam kažnjen ako sam prekršio propise, ali ne mogu da podnesem nepoštovanje s kojim su se pojedinci poneli prema meni - rekao je Poro.

Pogledajte najseksi fotke Sofije Milošević, zbog koje je Luka rizikovao i zatvor.

Posle nekoliko sati fudbaler Mančester Sitija, koji je inače rodom iz Ekstramadure, se izvinio policiji na nesporazumu.

- Situaciju je otežala činjenica da sam prijavljen u rodnom gradu i da mi ta adresa stoji u ličnoj karti, a da sam u Valjadolidu nastanjen samo privremeno. Zato policajci nisu razmeli gde samkrenuo. Kriv sam, pogrešio sam i molim ljude da razmisle dva puta pr enego što odluče d anapuste svoje kuće u vreme epidemije. Izvinjavam se policiji, oni rade važan posao u ovim teškim trenucima - poručio je Predro Poro.

Video: Maksimović iz Španije poslao poruku svima u Srbiji: Shvatite ovu situaciju ozbiljno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA