≫ 

Slučaj Luke Jovića stigao i do Amerike!

Srpski napadač privukao pažnju i tamošnjih medija

  • 25
Sofija Milošević, Luka Jović Foto: A. Nalbantjan, Tanjug/AP

Kršenje izolacije od strane napadača madridskog Reala Luke Jovića danima unazad je bila glavna tema srpskih i španskih medija!

Njegov slučaj je, u međuvremenu, dospeo i "breko bare", tačnije u SAD, s obzirom da su tamošnji Njujork Post i TZM pisali o tome kako bi Jović mogao da završi u zatvoru.

Pomenuti mediji samo su rekapitulirali sve ovo što se dešavalo prethodnih dana, uz navođenje izjava predsednika Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić oko "slučaja Jović."

Njujork Post prenosi i izjavu Lukinog oca Milana koji je rekao da se slaže sa svim što su Vučić i Brnabić rekli i da njegov sin treba da ide u zatvor ako je kršio zakon.

Jović je izolaciju prekršio po dolasku u Beograd, a sve zbog devojke Sofije Milošević koja je u međuvremenu objavila da je u drugom stanju.

Naravno, Sofijin seksi izgled mnogi su napomenuli u svojim izveštajima oko Jovićevog kršenja karantina. U galeriji ispod možete da se uverite i zašto:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    25. mart 2020 | 12:48

    Kamo srece da skrece paznju na sebe svojom igrom a ne kao starletan.

  • MaraNS

    25. mart 2020 | 16:35

    Nisam zavidna, ljubomorna... Ali meni Sofija nije lepa. Urađena usta i jos koješta. Sva mi je njanjava. Kada progovori jasno ti je koliko je inteligentna.

  • posmatrac

    25. mart 2020 | 12:45

    Ma trpaj malog bahatog odmah u zatvor!!!Daj primer oatalima drzavo da novac neznaci moc i to sto si Luka Jovic !!!Sram ga biloDeriste razuzdano kao i vecina nase dece !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA