Pluća su mi se čudno čula, a celo telo me je bolelo: Dibalina devojka opisala kako deluje korona

Dibalu i njegovu devojku čeka još jedan test na koronu

  • 0
Foto: Instagram / Paulodybala

Argentinski fudbaler i zvezda Juvnetusa Paulo Dibala poručio je da se oseća dobro, nekoliko dana pošto je potvrdio da ima korona virus, dok je njegova devojka objasnila da su prošli kroz

Lekari su mu već zakazali novo testiranje za sledeći četvrtak, a u međuvremenu prepisali - vitamine.

On je trenutno u izolaciji u Torinu sa devojkom Orijanom Sabatini pošto su oboje istovremeno dobili pozitivne rezultate na testu na COVID-19.

- Sada se osećamo bolje, ali pre dva ili tri dana je meni bilo baš loše. U izolaciji smo devet dana, a lekari su nam rekli da će 31. marta biti sledeće testiranje. U međuvremenu smo dobili uputstvo da odmaramo i pijemo vitamine - rekla je Sabatini za La100.

Ona je potom i opisala osećaj koji joj se javio u telu.

- To je kao kad osetite da vas hvata grip, ali vas boli celo telo, osećate umor. Nisam imala groznicu, jer sam redovno merila temperaturu i nije je bilo. Pluća su mi čudno zvučala, a onda je i Paulo počeo da se oseća loše. Simptomi su bili slični kao kada imate grip, bar kod nas - rekla je Sabatini.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Estamos bien 👌🏽😌Објава коју дели Paulo Dybala (@paulodybala) дана

Podsećamo, korona virus je u Italiji napravio najviše štete i u ovoj zemlji je do sada ubio više od sedam i po hiljada ljudi, dok je u svetu broj umrlih premašio 20.000.

Uglavnom pogađa hronične bolesnike ili starije osobe sa slabijim imunitetom, ali je bilo i onih koji nisu imali težu medicinsku sliku i koji su bili mlađi, ali su mu podlegli.

Video: Poznatim melodijama odbojkaški trener poziva ljude da ostanu u kućama

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA