≫ 

Dao jedan od istorijskih penala za Zvezdu, pa priznao: Još uvek ne smem da gledam Kopenhagen

Nije svejedno

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde u lepoj uspomeni čuvaju stadion Parken u Kopenhagenu gde su prošle godine izborili plej-of za Ligu šampiona i novu evropsku jesen dramatičnim penalima.

Na mučnom i razrovanom terenu više se promašivalo nego što se pogađalo sa 11 metara, a crveno-beli su dok traje pauza u sezoni zbog korona virusa objavili skraćeni snimak svih penala iz te serije.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Brani Borjaaaaaan! 😱🔴⚪ @borjan_milan_official #fkcz #crvenazvezdafk #zvezda #czv #zvezdaježivot #stayhome #ostanikodkuće #zvezdinbioskopОбјава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) дана

To je bio i povod da se nekolicina prvotimaca našali. Marko Gobeljić i Radovan Pankov su bili akteri tog meča i obojica su pogodili penale, ali su na svoj način oslikali napetost tog 13. avgusta 2019. godine.

- Teže mi je sad da gledam nego na tekmi - kaže Gobeljić, na šta se Pankov nadovezao: Ja ne smem i dalje da gledam.

Jedanaesterce za Zvezdu su u napetoj penal seriji postigli Ivanić, Žander, Pankov, Degenek, Gobeljić, Borjan i još jednom Pankov.

Promašivali su ih Marin, Jevtović, Jovančić i Simić, dok je u timu Kopenhagena neprecizan bio Fišer, Bengtson, Endoje, Bartolec i naposletku Jonas Vind kome je Borjan odbranio jedanaesterac za plej-of.

Zvezda je u doigravanju za Ligu šampiona kasnije eliminisala Jang Bojs i po drugi put zaredom se plasirala u grupnu fazu elitnog takmičenja.

Video: Slavoljub Srnić poručio iz Španije: Narod u Srbiji mora ozbiljno da shvati ovu situaciju oko korone

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA