≫ 

Jović se javio iz karantina: Imao je poruku za građane, dok čeka saslušanje kako bi izbegao zatvor

Podsetimo, napadač Reala mora pred tužilaštvo nakon isteka izolacije, jer je pomenutu nedavno prekršio

  • 36
Luka Jović Printskrin: Instagram/lukajovic

Jović se putem svog Instagram naloga javio iz karantina gde vreme najviše provodi igrajući FIFA 20.

- Ćao svima. Kao što vidite mi smo u karantinu. Vreme provodimo igrajući FIFA-u. Nadam se da ste dobro. Ostanite kod kuća, ne dovodite vaše bližnje u opasnost. Nadam se da ćemo se što pre videti napolju. Veliki pozdrav za sve - rekao je Jović malo pred partiju fudbala sa prijateljem na pomenutoj igrici.

Jović je nedavno bio u velikoj žiži srpske, ali i svetske javnosti. Prekršio je pravila samoozolacije u kojoj je trebalo da bude po dolasku iz Madrida i preti mu čak i kazna zatvora do tri godine ili 150.000 dinara.

- Tužilaštvo neće praviti razliku između građaja bez obzira na posao kojim se bave - napomenuli su nedavno u tužilaštvu za Tanjug.

Podsetimo i to da bi Jović trebalo da ide na saslušanje u tužilaštvo nakon što mu istekne mesec dana samoiziolacije.

Jović je napravio krivično delo 248 Krivičnog zakona, odnosno nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Prema članu ovog zakona, propisana kazna je novčana, ili zavor do tri godine.

Ukoliko Jović, nakon što mu je izrečena kazna, ponovo prekrše karantin, preti mu odlazak u neki od centara koji je obezbedila Vlada Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Astor

    26. mart 2020 | 10:41

    Ostavite decka na miru.Napadate ga jer je poznat i bogat.A,sta cemo pametnjakovici sa 300.000 ljudi koji su usli u zemlju,a tek sa desetinama hiljada njih koji su uradili apsolutno istu stvar kao i Luka.Prekrsili izolaciju Sta cemo sa njima,e moji vi napali coveka jer je poznat,a nepoznati?Strasno!

  • Vedran

    26. mart 2020 | 10:10

    A šta će biti posle kad budemo Svetski Prvaci sa Jovićem i njegovim pogotkom u 89 minutu protiv Brazila 2022, onda će biti naša Legenda itd.Napadate ga zato što je uspjeśan ima lepu djevojku i nije Srbijanac (čista Srpska ljubomora) nego iz Repubike Srpske.Veliki pozdrav Joviću biseru Srpskog Fudbala

  • ZAZ

    26. mart 2020 | 09:01

    Posle svega ova izjava.Saban je blaga rec!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA