Sudija Lukić se javio iz karantina: Na večitom derbiju sam ostvario jednu od najvećih želja

Lukić je otkrio i svoje drugo zanimanje

  • 3

Srpski fudbalski sudija Lazar Lukić, koji je nedavno debitovao na večitim derbijima, jedan je od onih ljudi koji za vreme vanredne situacije regularno ide na posao.

Ali ne ovaj po kom je poznat - već na redovni, što je otkrio u razgovoru za TV Arena Sport.

- Pored toga što sam sudija, radim i u Ministarstvu unutzrašnjih poslova pa imam obavezu da idem na posao ovih dana. Kada nisam na poslu, vreme provodsim sa porodicom. Na našu sreću, imamo ogromno dvorište pa lakše podnosimo novonastalu situaciju.

- Uspevam da treniram, radim vežbe, stabilizaciju, prevenciju povreda... Međutim, definitivno mi nedostaju teren i atletska staza, jer naše vežbe su vezane za otvoren prostor. Dobili smo i upustva iz UEFA kako da se ponašamo.

Lukić je nedavno bio glavni delilac pravde na 162. večitom derbiju i dobro je odradio posao uz pomoć "mahača" Dalibora Đurđevića i Milovana Ristića.

- Suditi večiti derbi je velika čast i odgovornost. Kada sam počinjao da sudim, to mi je bila jedna od najvećih želja. Moja želja za narednu sezonu je da me povrede zaobiđu i da ima malo sreće na terenu - rekao je Lukić čiju kompletnu izjavu možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    26. mart 2020 | 15:23

    Ti si bio tragicar derbija rodjace!!!sramota!!!

  • Rola 54

    26. mart 2020 | 17:39

    Lukiču san si ispunio ali svojim neznanjem si utakmicu upropastio. Na početku si pustio zvezdine igrače da udaraju posle si seckao igru tako da se igralo čitavih 28 minuta. Delio si bespotrebne kartone a za udaranje nisi ni video. Sve u svemu ko te postavio da sudiš bez iskustva sa zadatim zadatkom koji si odlučno izvrašio. Zvezda je ostala neporažena a to je bio glavni cilj kako Zvezde tako fudbalskih čelnika a i sudijskih moćnika. Da je to tako govori izjava Stankovića da je zadovoljan jedino mo gledaoci neznamo zašto kada igre nije bilo.

  • nscz

    27. mart 2020 | 12:10

    Razumemo te. Jel zelja bila penal za franjevce u 90-om?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA