≫ 

Terzić: Zvezda će osetiti velike posledice finansijskog kraha, ništa neće biti kao što je bilo

 ≫ 

Pauza u svetu fudbala pogodiće jako i naše klubove

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika MUKTE
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • nscz

    27. mart 2020 | 12:10

    A kakve veze ima trziste i budzeti klubova sa nama kad ti i onako nisi u stanju da prodas igraca za vise od 1,5 miliona. Pustas igrace za bezvezne pare ili je to deo nekog tvog ‘tala’ nikada necemo saznati. Zasto si Marina prodao za 1500 dinara to samo ti znas!? Zasto si doveo za velike pare igrace Š klase kao sto su Ivanic, Van la Prevara,Kanjas,Milunovic,Zander, Tomane i da li je opet to deo tvog ‘tala’ nikada necemo saznati. Jedini transferi koje si napravio je sa Boacijem,Radonjicem i Joveljicem a i tu je pitanje koliko je klub dobio i u kom si ti ‘talu’ bio. Tako da ne kukaj bez prihoda od transfera koje ti pravis od 1-2 miliona se moze ziveti. Sve to sto si doveo u poslednjem prelazn roku ukljucujuci i Ivanica za sve to si dao 10-ak miliona a neces prihodovati ni 2 mil. Tako da nije ti tu Kovid kriv.

  • Real

    27. mart 2020 | 01:22

    Ljudi sta je sa vama? Sta se brinete za sve te fudbalske klubove i njihove budzete i rezultate kad realno nemate nikakvih interesa u tome? Gledajte svoje zivote i da vi prezivite ova teska vremena u kojim zivimo i gde jos teza nadolaze. Svi ti klubovi i njihovi rezultati to je sve fiktivno. Realno nemate nista od njih i njihovih rezultata kakvi god oni bili. Sve to je smisljeno radi zabave, gde 22 igraca trce za loptom i pritom zaradjuju na takvim glupostima ono sto mi nasim postenim radom necemo za citav zivot. Oni nikakav doprinos u nasim zivotima i drustvu nemaju. Nista zaista korisno i bitno za svet i drustvo, za nase zivote. I na tome jos uzimaju ogroman novac i lepo im je, dok se vi uglavnom mucite u zivotu i jos brinete o njima. Da ne pominjem koliko je tragikomicno a u isto vreme i zalosno kad se zbog njih mrzite, svadjate itd. I sad ce neko mozda reci onu poznatu krilaticu "fudbal se igra radi publike". Kakve publike, igraju radi para, radi dobre zarade i komfora. Sve drugo su trule price ponovljene mnogo puta, i kao takve, a lazne, postale kao istina i nesto bitno oko cega bi trebali da se sekirate itd. Dosta je toga. I to vazi za sve nazovi sportove. Zivi bili, pozdrav.

  • Milan

    26. mart 2020 | 21:26

    Na osnovu cega bi mi to osetili?zbog ulaznica gde je 5,6 hiljada ljudi,tv prava? Terza,ne lupaj gluposti molim te

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA