≫ 

Bio je najbolji strelac Mundijala, sada jede beli luk kako bi pobedio koronu: To sam naučio od bake!

Stoičkov otkrio svoj recept za borbu protiv pandemije

  • 1
Hristo Stoičkov Printskrin: Youtube/GrammarOGs

Legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov nedavno je dao intefvju za tamošnje medije, gde je priznao kako se u ovoj trenutnoj situaciji bori protiv korona virusa!

Stoičkov kaže da je se pridržava starih recepata koje je naučio od svoje bake, i navodi da vreme provodi u Majamiju sa porodicom.

- Jedem mnogo belog i crnog luka, pijem samo toplu vodu i tuširam se vrelom. Moja baka me je učila da je beli luk zdrav i da ubija viruse - rekao je nekadašnji as Barselone i dodao:

- Tašta ima 80 godina i zato smo u Majamiju. O njoj moramo najviše da brinemo, jer korona virus napada najviše najstarije ljude. Moja kćerka živi blizu, ali nisam mogao da vidim unuče skoro nedelju dana. Ne smemo da rizikujemo, jer se bolest lako prenosi.

Stoičkov je, inače, jedan od najboljio evropskih fudbalera svih vremena. Bugare je 1994. godine predvodio do polufinala SP na kom je podelio titulu najboljeg strelca.

Pele ga je izabrao među 100 najboljih živih igrača, a bio je član onog Krojfovog "drim tima" koji je uzeo četiri uzastopne titule i LŠ 1992. godine.

Činio je tandem sa legendarnim Romariom i u Španiji je dobio nadimak "El Pistolero." Na pomenutom SP je proglašen za trećeg najboljeg igrača, odmah iza Roberta Bađa i Romarija.

Video: Žena i sin su u Milanu, ovo ne može da se opiše: Stanković izneo najpotresniji podatak iz Italije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA