≫ 

Kanjas dao intervju za Marku: Zašto je izabrao Zvezdu i kako je izgubio mesto u timu

Španac se trenutno nalazi u Kadizu u karantinu

  • 1
Hose Kanjas Foto: Marko Jovanović

Vezista Crvene zvezde Hoze Alberto Kanjas trenutno se nalazi u Španiji, a u međuvremenu je dao intervju za renomirani list "Marka."

Kanjas je pričao šta se to promenilo u njegovoj karijeri u crveno-belom dresu, kako se našao 3.000 kilometara od Beograda u karantinu, ali i o polusezoni koju je proveo na Marakani.

Podsetimo, Španac je letos stigao kao veliko pojačanje, da bi pred početak zimskih priprema otpisan od strane kluba.

- Moja situacije se promenila kada je došao novi trener, Dejan Stanković. Nije računao na mene i od početka sam počeo da treniram samostalno. Tražio sam od kuba da odem u Španiju na 10 dana, a taman kada je trebalo da se vratim, u Srbiji su proglasili vanredno stanje.

- I dalje ima letova, ali bih onda po dolasku u Beograd morao u karantin na 28 dana. Pošto je srpska liga u prekidu i ekipa ne trenira, dobio sam dozvolu ljudi iz kluba da ostanem duže i hvala im na tome - rekao je Kanjas.

Osvrnuo se Španac na dolazak u Zvezdu i period kada je igrao.

Hose Kanjas Kanjas na meču LŠ Foto: Marko Jovanović

- Bio sam slobodan igrač posle isteka ugovora sa PAOK-om, u kom sam proveo tri neverovatne godine, najbolje u karijeri. Dolazak u Beograd bio je veliki izazov. Zvezda je klub bogate tradicije, evropski šampion, svake sezone se bori za titulu, igra LŠ. Bilo je to savršeno mesto za nastavak karijere, ali sada je vreme da razmišljam o budućnosti i nadam se da će za sledeću sezonu iskočiti nešto privlačno - rekao je Kanjas i dodao:

- Čast mi je što sam prvi Španac koji je igrao i dao gol za Zvezdu. Smatram sebe srećnim čovekom što sam profesionalni fudbaler i što sam igrao u klubovima u kojima sam igrao, ali učešće u LŠ je ostvarenje sna.

Video: Terzić otvoreno priznao kako je 2014. došao u Zvezdu i ko ga je doveo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    27. mart 2020 | 12:33

    Covek na svom mestu pozitivan ali vec ima godine i spor je ne pravi razliku na terenu zelim mu svu srecu u nastavku karrijere i da nadje klub u kom ce moci da igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA