≫ 

Slučajnost ili čarolija? Konačno je rešena misterija Ronaldinjovog gola života sa 35 metara

Brazilac je očigledno znao slabost tadašnjeg golmana Engleske

  • 1
Ronaldinjo Foto: Guliver/Ross Kinnaird/Getty Images

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo trenutno se nalazi u zatvoru u Paragvaju zbog nelegalnog ulaska u zemlju i nije poznato kada će se naći na slobodi!

Slobodno vreme provodi tako što sa zatvorenicima "juri loptu", osvojio je pečeno prase na turiru, a u međuvremenu je rešena misterija njegovog gola života sa 35 metara u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

Brazil je igrao sa Engleskom, a Ronaldinjo je dao neverovatan gol Dejvidu Simanu iz slobodnog udarca pri rezultatu 1:1. Gol kojim je Brazil otišao dalje, a na kraju je i postao prvak sveta.

- Taj gol je iznenadio Simana, mene i celi svet. Nikad nisam ni pomislio da bi neko mogao to da učini. Nakon utakmice Ronaldinjo mi je rekao kako je znao da Siman ima naviku da napravi dva-tri koraka napred kod slobodnih udaraca. Pokušao je da ga iznenadi - rekao je njegov tadašnji saigrač Rivaldo i dodao:

- Za Ronaldinja nema nemogućih zadataka. Pokazao je to tim golom desnom nogom iz teške pozicije, iz koje bi lakše dao neko ko šutira levom.

Pogledajte gol:

Video: Ronaldinjo oslobođen posle hapšenja zbog lažnog pasoša u Paragvaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA