≫ 

Poterajte gamad, licemernu i pohlepnu stoku: Besni navijači Dinama vode hajku na Bjelicu i igrače

Tenzije u Dinamu se nastavljaju

  • 3
Nenad Bjelica Foto: Marko Jovanović

Na izlaznim vratima sa Maksimira su trener Nenad Bjelica koji je Dinamo učinio veoma solidnom evropskom ekipom koja je potpuno nadigrala Atalantu jesenas.

Sve zbog toga što su Bjelica i stručni štab odbili smanjenje plate zbog krize uzrokovane korona virusom.

Indeks piše da je klub treneru i igračima zabranio da se izjašnjavaju o tom pitanju u javnosti, a da je istovremeno gradio atmosferu i "huškao" navijače protiv njih.

Veliki deo čitalačke publike spomenutog portala, njih 72 odsto od oko 18.000 smatra da je trebalo da pristanu na smanjenje.

Značajno manje, 23 odsto smantra da Bjelica i igrači treba da zadrže svoj stav i plate, a pet odsto je neodlučnih. Slično se može videti i u komentarima, kažu u Indeksu.

- Neverovatna pohlepa igrača, podrška upravi kluba - jedan je od komentara dok drugi tvrdi da su igrači i trener "jadnici" jer se ne bi odrekli "ni kune" iako ništa neće raditi mesecima.

Treći upoređuju Dinamo sa primerima Bajerna i Borusije gde su plate smanjene uz ocenu da su trener i igrači "licemerna stoka".

- Neka poteraju svu preplaćenu gamad i neka igraju naši klinci, pa makar poslednji bili - kaže jedan od navijača.

- Imao sam samo reči hvale za ovaj Dinamo i Bjelicu, a sada su pokazali da su go*na kao i većina - pišu dalje čitaoci Indeksa.

Na udaru se našao i kapiten ekipe Arijan Ademi za koga tvrde da je bio plaćan i dok je bio pod suspenzijom zbog pada na doping testu.

Video: Nenad Bjelica o prijateljstvu sa srpskim saigračima i reprezentaciji Hrvatske

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    27. mart 2020 | 14:42

    Hahaha kako navijaci mogu biti zaguljeni,za 2 sezone ce Dinamo biti osrednja ekipa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA