≫ 

Lumpovao u izolaciji u vreme epidemije: Uhapšen legendarni bek Njukasla i Premijer lige

Kaže da nije bila žurka, nego prijateljsko okupljanje...

  • 0
Nolberto Solano Nolberto Solano Foto: Printscreen/You Tube/Newcastle United Videos

Navijači Njukasla sa setom se sećaju početka 21. veka i sjajnih udaraca Nolberta Solana. Peruanac koji na severu Engleske ima kultni status među ljubiteljima Svraka, vratio se posle karijere na Ostrvu u rodnu zemlju, a uspeo je da napravi glupost i to kao 45-godišnjak.

Solano je noćas uhapšen u Peruu jor je prekršio propise o izolaciji posle epidemije korona virusa. Legendarni desni bek negira da je organizovao žurku u vreme epidemije (za šta ga optužuju) i tvrdi da se radilo samo o okupljanju prijatelja i opuštanju uz muziku.

- Deci je bilo dosadno u kući pa sam ih izveo na trening i ručak, tu blizu na 200 metara od kuće. Preduzimamo sve neophodne mere i znamo da niko od nas nema korona virus - rekao je Solano u kameru perunske televizije koja je snimila njegovo hapšenje.

Peruanac je trenutno zaposlen kao pomoćni trener u stručnom štabu reprezentacije.

- Bilo nas je petoro u kući, neko je čuo muziku i pozvao policiju i TV kamere da dođu pred moj prag. Morali smo u policiju jer je to pravilo koje važi za sve. Pitali su me šta radim i rekao sam da nema nikakve žurke. Bilo je to druženje, nikakva žurka - brani se Solano.

Inače, u Peruu je na snazi vanredno stanje od 16. marta. Do sada je potvrđeno 580 obolelih od korona virusa, dok je umrlo devetoro ljudi.

Video: Nekadašnji ljubimac Delija se javio iz Portugalije: Čuvajmo jedni druge i sačuvajmo porodice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA