≫ 

Luka Jović donirao 50.000 evra za respiratore!

Konkretna pomoć stigla je od fudbalera Real Mdrida

Luka Jović Foto: Profimedia/Alamy

Srpski fudbaler Luka Jović poklonio je 50.000 evra za kupovinu respiratora neophodnih u borbi protiv korona virusa u Srbiji

Kako prenosi Mozzart sport, on se o ovoj humanitarnoj akciji konsultovao s državnim organima i dobio jasne smernice na koji način i na koji račun treba da uplati donaciju.

Jović se na taj način svrstao u društvo istaknutih srpskih sportista koji su poklonili novac u teškim vremenima.

Fudbaler Reala je nedavno po dolasku u Beograd iz Španije prekršio samoizolaciju, zbog čega je protiv njega podneta krivična prijava i sada je u obaveznom karantinu, uz to će snositi i određene konsekvence i u klubu, pošto se stanje normalizuje.

Jović je navodno u Srbiju stigao kako bi proslavio rođendan svoje devojke Sofije Milošević, koja je nedavno saopštila i da je trudna.

Video: Novak i Jelena Đokovic donirali milion evra za nabavku respiratora za Srbiju

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EmojLuka

    28. mart 2020 | 17:54

    Nedeljna plata mu je 100 hiljada, a donirao Srbiji 50?! Hvala Luka

  • Šmuc

    28. mart 2020 | 17:52

    Hvala mu al ovo ne opravdava njegovo loše ponašanje

  • Filip

    28. mart 2020 | 19:46

    Koliko ružnih komentara.. Ovo stvarno nisam očekivao. Da je dečko pogrešio jeste ali tu grešku je sam i priznao. Koliko svi mi znamo po nekog ko je došao odnekle ili je odavde ali nije jednom oprao ruke a kamoli nesto drugo. Ana Ivanović je kraljica jer je organizovala(nije sama kupila 35 respiratora kao što su svi pisali), Novak Djoković, legenda naša nije iz svog džepa dao novac već je to novac iz fondacije. Luka decko od 22 godine i ovako mu se odužujemo jer daje toliki novac? Bravo Srbijo bravo! Gadi mi se kakav smo mi narod. Lupajte minuse slobodno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA