≫ 

Zvanično: Juventus uštedeo 90 miliona evra!

Stara dama obelodanila detalje dogovora sa fudbalerima

  • 0
FK Juventus Foto: Tanjug/AP

Dok se svuda po Evropi u klubovima pregovara o smanjenju plata zbog krize usled epidemije korona virusa, fudbaleri i stručni štab Juventusa su poslali snažnu poruku - odrekli su se četiri plate i uštedeli klubu 90 miliona evra.

Ovo je na svom sajtu saopštila večeras i Stara torinska dama koja je potvrdila da je postigla dogovor sa članovima prvog tima da se odreknu dela zarade.

- Sporazum omogućava smanjenje kompenzacije za iznos jednak mesečnim zaradama za mart, april, maj i jun. U narednim nedeljama, pojedinačni dogovori sa igračima i trenerom će biti finalizirani, onako kako to zahtevaju trenutni propisi. Ekonomski i finansijski efekti ovog sporazuma su pozitivni za oko 90 miliona evra - stoji u saopštenju Stare dame.

Na kraju, šampion Italije je napomenuo i da će, ako se sezona nastavi, sa članovima prvog tima pregovarati i o vraćanju dela zarada. Još jedan dokaz veličine najtrofejnijeg italijanskog kluba.

Video: Tomović iz Italije o koroni: Alarmantno je, niko ne zna kada će se situacija popraviti

(Relegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA