≫ 

Mamić "zagrmeo" iz BiH: Objavio plate u Dinamu, pomenuo Mesija i Ronalda i poručio "game over"

Stručni štab Modrih inkasirao malo preko 37 miliona kuna za 20 meseci

  • 2
Zdravko Mamić, Zoran Mamić Foto: MN press

Zdravko Mamić, alfa i omega zagrebačkog Dinama, objavio je na svom Fejsbuk nalogu plate trenera tog kluba koje su primali u proteklih 20 meseci!

Mamić se iz Međugorja oglasio nakon što su u Dinamu nedavno odbili smanjenje plata zbog korona virusa, a potom su ostali i bez posla.

Podsetimo, Dinamo je smenio kompletan stručni štab trenera Nenada Bjelice.

- Mesi i saigrači su se odrekli 70 odsto primanja, belgijski fudbaleri će mesečno preživljavati s 13.000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Ronaldo, Juventus, Bajern i mnogi drugi su se solidarisali, te pokazali da se na muci poznaju junaci.

- Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi deo tereta. Za sve uspehe klub je dao honorar, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uslove rada kakve nema niko u ovom delu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over - napisao je Mamić.

U nastavku pogledajte i plate:

Video: Napadač Dinama iz Zagreba želi u reprezentaciju Srbije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    30. mart 2020 | 23:06

    Mamiću,Mamiću...svi ste isti kad su pare u pitanju,ne stavljaj velike klubove i najplacenije igrace sveta u istom rangu sa igracima na ovim prostorima...😏😏😏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA