≫ 

Oca su mi ubili na ulici, plaćao sam seks 1000 evra, Murinjo me oterao: Ispovest bivšeg igrača Reala

Drente je otkrio i zašto je izabrao Real posle razgovora sa Mijatovićem

  • 1
Rojston Drente Foto: Guliver/Jasper Juinen/Getty Images

Holandski fudbaler Rojston Drente za samo nekoliko dana tri puta se našao u centru pažnje španskih medija, pre svega zbog činjenice da je igrao u Realu iz Madrida!

Tamošnja"Marka" ga je najpre uvrstila među TOP 11 promašaja "kraljevskog kluba" u 21. veku, zatim su pisali da glumi mafijaša u jednoj holandskoj seriji, a sada su na red došli i odlomci iz njegove autobiografije koji je nedavno napisao.

Upravo u toj autobiografiji je otkrio koliko mu je život bio težak i zašto je propao u Realu u koji je došao kao jedno od najvećih pojačanja 2007. godine.

I to nakon što je u finalu EP za mlade uništio Srbiju i bio proglašen za MVP-ja.

- Oca su mi ubili kada sam imao tri godine. Ubijen je na ulici. Majka je morala da me krije kako bi me spasila. Ja sam iz Roterdama, s ulica tog grada, gde moraš biti jak da bi preživeo. Postao sam muškarac još dok sam bio dečak - rekao je Drente koji se prisetio odlaska u Madrid:

- Tražilo me 16 klubova. Pričao sam sa Đoanom Laportom iz Barselone i Predragom Mijatovićem iz Reala. Nudili su mi iste uslove, ali kad sam čuo da me Real želi, sve mi je bilo jasno.

- Kad sam došao u Madrid, osećao sam se kao kod kuće. Svi su me toplo dočekali, posebno Guti koji je legenda kluba. Problemi su počeli kada je došao Murinjo. On me je naterao na odlazak. Poslednjeg dana prelaznog roka me nazvao i rekao da moram da odem. Imao sam manje od 24 sata da pronađem novi klub. Jasno je da su procenili kako Marselo treba da igra, ali to nije bio razlog da me tako oteraju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Royston Ricky Drenthe (@roya2faces) on

Prisetio se Drente i kako ga je noćni život u Madridu očarao:

- Prelep grad, puno restorana, diskoteka, zabava i puno zgodnih devojaka. A ti si mlad i igraš za Real. Puno je iskušenja pred tobom. Jednom sam otišao u kockarnicu s prijateljem i prišle su nam dve jako zgodne devojke. Na kraju smo završili u hotelu, proveli smo se sjajno. Problem je došao kasnije, tražile su da im platimo 1.000 eura. Nisam znao da moram da platim - rekao je Drente.

Posle pozajmica Herkulesu i Evertonu, otišao je u Alaniju Vladikavkaz po isteku ugovora 2012. godine. Danas ima 32 i igra u trećoj holandskoj ligi za amaterski Kozaken Bojs.

Jedno vreme je čak i prekinuo sa fudbalom i posvetio se rep muzici. Snimio je i jednu pesmu pod umetničkim imenom "Roya2Faces."

Video: Poruka Žozea Murinja građanima Uba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    1. april 2020 | 16:40

    Ali da placas da spavas sa nekom,jos se i ponosis sa tim😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA