≫ 

Legenda crno-belih Saša Ilić potresen odlaskom Tumbasa: Miša je bio i ostaće simbol Partizana

Znam ga od detinjstva, dolazio je da gleda čak i mečeve mlađih selekcija, kasnije prvog tima, a viđali smo se i na rukometu, košarci, vatepolu, odbojci, ali i na svim drugim stadionima

  • 0
Saša Ilić i Miša Tumbas Foto: Telegraf

Odlazak legendarnog navijača Partizana Miroslava Gajića, poznatijeg kao Miša Tumbas, potresao je sve one su sa njim delili ljubav prema crno-belim bojama i godinama slušali prepoznatljiv glas sa tribina. Legenda kluba iz Humske Saša Ilić emotivno se u razgovoru za Telegraf oprostio od Miše, ističući da ga je tužna vest veoma uznemirila.

- Potresen sam vešću o Mišinoj smrti.... Nisam očekivao zaista, veliki gubitak za klub, navijače, jer Miša je bio i ostaće simbol – uz dubok uzdah kaže Saša Ilić.

- Znam ga otkako sam bio dete, gledao je sve mečeve mlađih selekcija, kada sam bio u školi Partizana i Teleoptiku.

- Kasnije, naravno, u prvom timu Miša je bio redovan na svim utakmicama, a sretali smo se i na mečevima rukometaša, košarkaša, vatepolo i odbojkaškog kluba. I ne samo na našim mečevima, sve je gledao, odete na Lion, Miša je tu, u Železnik, opet je tu, na Sinđelić – čuje se njegov glas.

- Uvek je bio tu, voleo je sport, ali najviše je voleo njegov Partizan, zato je i sam bio voljen i poštovan i među našim i navijačima drugih klubova. kao neko ko odan, ko iskreno voli klub i smatra ga svojom porodicom.

Pogledajte galeriju fotografija Miše Tumbasa iz najranijih navijačkih dana

Ilić kaže da mu je veoma žao što zbog trenutne situacije u vezi sa korona virusom Miša Tumbas neće možda biti adekvatno ispraćen na večni počinak, onako kako je zaslužio.

- Miša je bio interesantan čovek, čak i onda kada počne da nas vređa u svom stilu i doziva sa onim njegovim prepoznatljivim “j........roooo”, mi smo ga obožavali i pomagali mu kada god smo imali priliku.

- Nema navijača na Balkanu koji nije čuo za njega i koji ga nije poštovao zbog te njegove fanatične ljubavi prema klubu.

- Najžalije mi je što zbog ove teške situacije možda neće biti ispraćen kako dolikuje i kako je zaslužio, jer sam uveren da bi svako ko voli Partizan došao da se oprosti od Miše. Veliki gubitak zaista – zaključuje Saša Ilić.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA