≫ 

Fudbaleri Zvezde prihvatili smanjenje plate za 50% u naredna tri meseca

Zvezdan Terzić potvrdio da su igrači pristali na predlog

  • 20
Zvezdan Terzić, Marko Vulić Foto: MN Press

Nekoliko dana već na Marakani traje polemika oko sudbine zarada fudbalera Crvene zvezde usled krize nastale epidemijom korona virusa.

Rešenje je izgleda pronađeno, fudbaleri crveno-belih ispuniće želju generalnog direktora Zvezdana Terzića i odreći se polovine zarada barem u naredna tri meseca, dok će se o ostatku iz ugovora pregovarati u julu mesecu.

- Zadovoljstvo mi je da saopštim da su igrači Crvene zvezde i ovom prilikom pokazali visoku svest i odgovornost prema svom klubu. To je dokaz da nismo selektirali samo dobre igrače već i dobre ljude. Danas su upravi kluba u pisanoj formi dostavili dokument koji između ostalog sadrži predlog za umanjenje plate od 50% u naredna tri meseca, a da o eventualnom umanjenju zarada za naredni period razgovaramo u julu kada finansijske posledice pandemije budu jasnije vidljive - istakao je Terzić.

- Prihvatanje ovakvog predloga bio bi samo deo mera koje FK Crvena zvezda sprovodi u cilju smanjenja troškova poslovanja, a sve sa namerom da sa što manje posledica prebrodimo predstojeću krizu - poručio je generalni direktor crveno-belih.

Video: Dani u kojima korona virus nezabeleženo utiče na sport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    4. april 2020 | 19:17

    Treba prvo Terziću da sebi smanjiš platu al ne 50% već 90%. Pa da vidiš kako sirotinja živi sa 50 000 dinara.

  • Milan

    4. april 2020 | 18:00

    Dali su i upravi smanjene plate.

  • Ja

    4. april 2020 | 17:19

    Jadni oni...smanjuju ima plate, a i ne igraju fudbal...pa gde to ima...ccc...dajte da im mi sa platom od 300 evra pomognemo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA