≫ 

Hvala što ste čuvali mene i moju familiju: Slaviša Jokanović se emotivno oprostio od Radomira Antića

Trener katarske Al Garafe čuva sećanje na legendarnog stručnjaka

  • 2
Slaviša Jokanović Slaviša Jokanović Foto: MN press

Fudbalski svet nastavlja da se oprašta od Radomira Antića koji je u 71. godini izgubio bitku sa opakom bolešću. Javljaju se mnogi nekadašnji igrači, a među njima i Slaviša Jokanović koji se prisetio šta je sve legendarni stručnjak uradio za njega za života.

Trener katarske Al Garafe objavio je emotivan post na Tviteru.

- Hvala što ste čuvali mene i moju familiju. Nedostajaćeš nam, Mister - napisao je Jokanović uz fotografiju iz zajedničkih dana.

Inače, Slaviša Jokanović je nebrojeno puta u intervjuima potencirao prijateljstvo sa Radomirom Antićem.

- On me je doveo u Ovijedo. Porodica mi živi u Madridu, blizu smo jedni drugih. I kada god nemam posla, onda smo u stalnom dnevnom kontaktu s njim. Posećujem ga kod kuće pošto on gleda 700 utakmica nedeljno. Verovatno čovek nije pogledao nijedan film. Jer kad god uđete u njegov dom, uvek gleda fudbal. A ja sam ušao u njegovu kuću preko 1.000 puta i uvek je tako bilo.

- Radomir je čovek kojeg mnogo cenim i koji je uvek tu bio za mene. I profesionalno, i privatno. Vrlo bitna osoba u mom životu. Sarađivao sam s mnogo trenera i video mnogo različitih pristupa fudbalu i od svih stručnjaka sam najviše vremena proveo s Radomirom. Najviše puta sam sa njim diskutovao o fudbalu. O problemima i rešenjima. Od njega može mnogo da se nauči - izjavio je svojevremeno Jokanović.

Galerije fotografija Radomira Antića:

Igrački dani:

Period dok je bio trener u Španiji, u Realu, Atletiku i Barsi

Selektorski dani:

Video: Umro Radomir Antić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex PFC

    7. april 2020 | 08:33

    Počivaj u miru Mister 😢🙏

  • KimDzong

    7. april 2020 | 08:43

    Ceo fudbalski svet se oprasta od Antica,jedino u Srbiji nije bio dobar ovim politicko-fudbalskim kriminalcima! Mister pocivaj u miru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA