≫ 

Izbačen iz reprezentacije i ostao bez 250.000 evra: Bek Sitija skupo plaća orgije s prostitutkama

Teški dani za prvotimca Građana

  • 1
Mančester Siti

Kajl Voker (levo) Foto: AP/Tanjug

Seks skandal u koji je upleten skupo će koštati desnog beka Mančester Sitija Kajla Vokera. Bez obzira što se odmah izvinio nakom što je prostitutka ispričala da su imali odnos usred karantina i izolacije, najskuplji desni bek u istoriji Premijer lige platiće veliku cenu.

Prvo, Mančester Siti će ga kazniti bez obzira što ga je pohvalio u saopštenju da je bio brz i priznao krivicu. Ne gine mu standardna novčana kazna kada su u pitanju ovakvi prekršaji, oduzimanje dve nedeljne plate što je u Vokerovom slučaju oko 250.000 evra.

Međutim, trajniju štetu mogao bi da ima igračku. Prema navodima britnaskih medija Vokerova karijera u reprezentaciji Engleske je gotova. Iako ima 29 godina i može još dosta da pruži, desni bek Građana je završio priču kod Gareta Sautgejta.

Selektor Engleske smatra da je Voker napravio ozbiljnu grešku usred velike krize i da ne želi da toleriše nikakva nepoštovanja pravila dokle god se nalazi na čelu Gordog Albiona.

To znači da je Voker bivši repreznetativac posle 48 nastupa bez postignutog gola.

Video: Umro Radomir Antić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • namestaljka

    7. april 2020 | 10:02

    Mozda su mu namestili tu prostitutku, da ga uniste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA