≫ 

Krstajić se izolovao na selo zbog korona virusa: Odveo sam i porodicu, slušajte predsednika Vučića

Bivši selektor nam je opisao kako provodi dane u karantinu i apelovao na građane Srbije da poštuju socijalno distanciranje

  • 25
REPREZENTATIVCI FS S VUCIC Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Nedavno smo razgovarali sa Mladenom Krstajićem, bivšim selektorom Srbije, koji se povukao iz javnosti posle odlaska sa kormila Orlova. On je pristao da za Telegraf kaže nekoliko reči i uspomene koje ga vežu za nedavno preminulog Radomira Antića, a dotakli smo se i aktuelne situacije oko korona virusa.

On nam je otkrio da je već četiri nedelje sa porodicom izolovan na selu i da je odmah shvatio ozbiljnost opasnosti od korona virusa posle upozorenja stručnjaka i odveo je čitavu porodicu sa sobom.

- Otišao sam već četvrta nedelja, osetio sam i shvatio ljude koji su stručni u ovom poslu, medicinske radnike, stručnjake i doktore koji su rekli da idemo sa strane, na sela, da se izolujemo dok ne prođe ludilo. Pokupio sam svoju suprugu i decu i otišao sam na selo. Već četvrta nedelja kako sam izolovan, sreća pa imam veliko dvorište, imamo uvek neku organizaciju i posao da nam ne bude dosadno, družimo se, ima tu nekih stvari koje radimo, imamo voćnjak, bavimo se tim - kaže nam Krstajić.

On je apelovao da građani budu disciplinovani i da slušaju instrukcije predsednika Aleksandra Vučića i stručnih medicinskih lica, kako bi se za dve-tri nedelje situacija vratila u normalu.

- Čekamo i slušamo instrukcije Vlade Srbije, predsednika Vučića i stručnjaka. Moramo da shvatamo da ako ne možemo da se skoncentrišemo dve - tri nedelje, stvarno smo neozbiljni totalno. Momenat je takav da moramo da istrpimo, da verujemo Vučiću i stručnjacima i da će sve biti kako treba uskoro - zaključio je Krstajić za Telegraf.

Inače, Krstajić u Banatskom Velikom Selu, nadomak Kikinde ima veliku destileriju Hubert u kojoj proizvodi najkvalitetniju rakiju, tako da ovih dana sigurno ima mnogo posla oko rada u voćnjaku jer su voćke u punom cvetanju, a plodove njegovog rada videćemo na leto i s jeseni, kada se kazani za rakiju budu pušili i kada se bude pekla domaća dunja, kajsija, šljiva...

Svetlana Krstajić Ćerka Mladena Krstajića sa psom dvorištu ispred kuće na selu; Foto: Instagram.com/lelakrstajic8

Inače, Mladenova ćerka Svetlana često u poslednje vreme objavljuje fotografije koje dočaravaju atmosferu u kojoj bivši selektor provodi dane sa porodicom na selu.

Video: I Ronaldo se izolovao na selo u Portugaliji, pogledajte kako trenira sa devojkom u dvorištu

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mario

    10. april 2020 | 16:57

    Odakle si se izolovao, ko ti je rekao da napustas karantin iz grada i nosis virus na selo , jesi se testirao!?? Ajmo svi onda na sela na sta bi to licilo?

  • jeki

    10. april 2020 | 16:59

    Slhtara uvek bio..

  • Milivojevic

    10. april 2020 | 18:05

    Da je bilo sreće da nikad nisi ni došao sa sela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA