Noć pred meč na SP, saigrači su pokupili navijačice i imali seks: Ispovest bivšeg igrača Partizana

Vest otkrio šta je uzrok neočekivanog poraza Nigerije od Danske

  • 6
Taribo Vest Vest u društvu Andrije Delibašića Foto: MN Press

Taribo Vest, nekadašnji defanzivac Partizana i reprezentacije Nigerije, otkrio je jednu tajnu sa Svetskog prvenstva u Francuskoj posle 22 godine!

"Super Orlovi" su 1998. godine bili hit Mundijala, kao prvoplasirani su prošli grupu u kojoj je bila Španija, ali su u osmini finala neočekivano izgubili od Danske.

Razlog su bile žene, odnosno nekolicina njih koje su igrači Nigerije "prošvercovali" u hotel pred utakmicu sa Dancima.

- Čitao sam izveštaje kako su igrači obilazili noćne klubove tokom SP i vozili limuzine. Iskreno, ne znam za to. Ali znam da su neki igrači ušunjali žene u kamp. To sam video - počeo je Vest priču za punchng.com:

- Žene su bile Afrikanke koje su došle da gledaju naše momke i zaljubile su se u njih zbog načina na koji smo igrali u grupnoj fazi. Dakle, bile je lako namamiti ih u sobu.

Nastavio je Vest svoju ispovest.

- Zbog toga pojedini igrači, kao što ste mogli da vidite, nisu imali snage protiv Danske. Bili su umorni nakon što su noć pre proveli sa tim ženama. Vikao sam na njih na terenu, bio sam jako ljut. A sve su uradili, jer su mislili da ćemo lako pobediti Dance - rekao je Vest za kraj.

Stameni defanzivac je za Nigeriju igrao od 1994. do 2005. godine, a dres Partizana je nosio u sezoni 2003/04 kada su crno-beli igrali Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca BJ

    11. april 2020 | 09:46

    Bora Milutinović nikada nije imao hrabrosti da vodi jednu pravu ekipu, iako mu je nuđeno, jer sa ovim egzotičnim nikad ne možeš da omaneš.

  • Cica Sredoje

    11. april 2020 | 10:57

    Sta si ovim hteo da kazes,prevedi molimte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA