≫ 

Koronu želi "pola Evrope", i Sevilja stala u red za igrača čije prezime izaziva jezu

Hesus Koron će ovog leta napustiti Porto

  • 0
hesus korona Foto: youtube/AztEditzz 1

Španska Sevilja je još jedan klub koji je stao u red zainteresovanih za krilnog igrača Portoa Hesusa Koronu (27).

Meksikanac je, osim igračkih kvaliteta, sada u žiži i zbog zloslutnog prezimena, a može se, kako stoje stvari, lako desiti da završi u Španiji gde bukti zaraza korona virusa.

Korona je od 2015. godine član Porta, definitivno će ovog leta napusti "Zmajeve", a osim Sevilje kao potencijalne destinacije pominju se Inter, Roma, Everton, Vest Hem i Šalke, pišu portugalski mediji.

On je u Porto stigao iz Tventea za 10.5 miliona evra, u međuvremenu se profilisao kao jedna od udarnih pesnica portugalskog velikana, koji bi, u slučaju prodaje, mogao da inkasira čak 50 miliona evra, kolika je "izlazna" klauzula za Meksikanca. Serie A pair Inter Milan and AS Roma are reported to be tracking him, alongside Everton, West Ham and Schalke 04.

Trener Sevilje Lopetegi kuje planove za prelazni rok, najverovatnije će ostati bez Ronija Lopeza i Lukasa Okamposa, koje žele Fener odnosno Borusija Dortmund, a Korona bi mogao da bude jedna od najatraktivnijih akvizicija ukoliko se Andalužani izbore sa jakom konkurencijom.

Video: Aleksandar Pešić o transferu i kada bi mogao da ode iz Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA