≫ 

Ninković "pobesneo" zbog navoda da je imao koronu, nije se ni testirao jer "nije bilo potrebe"

"To nema veze sa istinom. Ne da nije bio pozitivan, već ni on ni rođeni brat koji je sa njim doputovao iz Italije nisu ni testirani jer nije bilo potrebe. Samo su se redovno javljali Institutu za javno zdravlje i nisu testirani pošto nisu imali nikakvih siptoma", kaže za Telegraf.rs izvor blizak mladom fudbaleru.

  • 31
nikola ninković Foto: MN Press

Nikola Ninković, fudbalera Aksolija, nije najbolje "svario" pisanja medija da je bio pozitivan na testu za korona virus, te informacije su ga prilično zabolele, jer on uopšte nije ni radio test za virus COVID-19.

To tvrdi izvor blizak mladom fudbaleru, koji je u izjavi za Telegraf.rs, približio situaciju sa Ninkovićem, uz konstataciju da je ovaj "bio duboko razočaran što se šire neistine o njemu".

- Dosta se pisalo o tome kako je Nikola po dolasku u Srbiju prekršio samoizolaciju, što se na kraju završilo tako što protiv njega nije podneta nikakva prijava - kaže izvor blizak fudbaleru za naš portal. 

- Međutim, danas su pojedini mediji ponovo o tome pisali i još dodali kako je Nikola bio pozitivan na koronavirus. To nema veze sa istinom. Ne da nije bio pozitivan, već ni on ni rođeni brat koji je sa njim doputovao iz Italije nisu ni testirani jer nije bilo potrebe. Samo su se redovno javljali Institutu za javno zdravlje i nisu testirani pošto nisu imali nikakvih siptoma - kaže za Telegraf.rs izvor blizak mladom fudbaleru.

Ninković se u Srbiju vratio 11. marta i u samoizolaciji je proveo 28 dana. On je trenutno u Beogradu i čeka poziv iz Askolija za okupljanje tima.

- Prvobitno je bilo rečeno da će se prvenstvo Serije B nastaviti 27. aprila, ali je odloženo do 3. maja - kaže naš izvor ne otkrivajući koji će novi uslovi biti ponuđeni Ninkoviću, kojem ugovor sa Askolijem ističe za godinu dana.

Video: Srpski šampioni zajedno šalju jaku poruku: Budi i ti šampion, ostani kod kuće

(D.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA