Da nije bilo korone, Embape bi već bio Realov: Bivši Zidanov saigrač ima pouzdane informacije

I sada je samo pitanje vremena

  • 4
FK PSŽ, FK Pari Sen Žermen Foto:AP/Tanjug

Francuski fudbaler i napadač Pari Sen Žermena Kilijan Embape prelazi u Real Madrid, tvrdi nekadašnji igrač PSŽ, Monaka i Rendžersa Žerom Roten, koji je igrao i u reprezentaciji sa Zinedinom Zidanom.

On se pozvao na svoje izvore u klubu zbog kojih tvrdi da je prelazak već trebalo da bude rešen, ali se isprečila pandemija korona virusa koja je dovela u pitanje opstanak mnogih klubova, dok je na muke bacila i one najbogatije.

- Znam da je transfer Embapea u Real bio skoro gotov, ali s obzirom na to šta se sve dešava u svetu, siguran sam da će njegov dolazak biti odložen. Ipak, nema šanse da će Embape produžiti ugovor sa Pari Sen Žermenom, iz kluba su pristali da ga puste ovog leta. Po mom mišljenju, to je samo pitanje vremena - ubeđen je Roten.

S obzirom na to da je Embape došao u Pariz iz Monaka za 180 miliona evra, na leto 2018. godine, teško je očekivati da bi ga Sveci pustili za manje od 200 miliona, a verovatno i za rekordnu sumu jer je Kilijan za dve godine samo napredovao.

- Već ste svesni toga da ga poznajem dugo vremena, već sam zaljubljen u njega kao igrača, ali pre svega kao osobu jer je ovde bio na probi pre mnogo vremena - pričao je Zidan o svom zemljaku i nije krio da mu je on želja već nekoliko godina unazad.

Inače, 21-godišnji Embape sa PSŽ-om ima ugovor do 2022. godine, ali Roten tvrdi da je to ugovor koji neće dobiti svoj produžetak.

Video: Srpski novinar pitao Embapea kakva mu je bila atmosfera, Kilijan se nasmejao i uzvratio pitanjem

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👌🏼

    12. april 2020 | 13:10

    Mali i je za Real i postice mnogo vise nego u Parizu. Dali ce bit miliona pisle ove pandemije, to je pitanje za Ginisa.

  • Dalibor

    12. april 2020 | 15:34

    Bio bi strasan tandem mbape benzema!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA