Šta je to Nemanja Matić zamerio Nevilu, Skolsu i Kinu?

Engleski mediji prenose Matićevo mišljenje na rad pomenute trojice na TV-u

  • 1
FK Mančester junajted, Mančester junajted Nemanja Matić Foto: AP/Tanjug

Vezista Mančester junajteda Nemanja Matić imao je zamerke na legende tog kluba Gerija Nevila, Pola Skolsa i Roja Kina zbog određenih nastupa u javnosti!

Pomenuti trio radi kao stručni konsultanti na engleskih televizijama, a Matić smatra da bio sve trojica trebalo da budu malo blaži, odnosno ohrabrujući, kada govore o mladim igračima Đavola.

- Mislim da je njihov posao, ako već idu na televiziju, da tamo nešto i kažu. Ponekad verovatno kažu i istinu, ali ponekad kritikuju i mlade igrače što, po mom mišljenju, nije dobro - rekao je Matić, a prenose engleski mediji.

Nastavio je Matić da govori na ovu temu.

- Te kritiku nisu dobre, pogotovo ako ste igrali za Mančester junajted i znate da ste bili na Old Trafordu pre 10, 15 ili 20 godina. Ako možete, onda treba da pomognete igračima. Ali verovatno dobijaju novac za gostovanja na TV i moraju nešto da kažu - jasan je bio Srbin.

Podsetimo, Matić je sredinom decembra ugostio ekipu Telegrafa u Mančesteru i tom prilikom je dao ekskluzivni intervju o celoj svojoj karijeri.

Nedavno je i produžio ugovor sa Đavolima na još jednu sezonu, odnosno klub je aktivirao klauzulu i zadržao Matića do leta 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA