Kad će početi fudbal u Srbiji: Svi naši klubovi imaju obavezu da poštuju samo jednu odluku

Nastavak Super lige najviše zavisi od odluka Vlade Srbije

  • 5
Lazar Lukić Foto: Marko Jovanović

Kakav će biti fudbal posle korone? Ovo pitanje dobio je potpredsednik FSS Marko Pantelić tokom gostovanja na televiziji "Prva", a zatim je dao odgovor koji interesuje sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari.

Ukratko, Pantelić smatra da će se sezona nastaviti, ali da je realno da se završetak svih šampionata odigra bez publike.

- Pošto sam stalno u kontaktu sa UEFA i FIFA i ostalim Savezima, mi sada imamo razorazne priče. Imamo situaciju Belgiji gde se neće završiti i ostaće tako kako jeste. Druga prvenstva, gledamo Bundes ligu - oni su spremni da nastave i nastaviće za mesec dana. Da li će to biti 15. maj ili 1. jun, to još ne znam - rekao je Pantelić i dodao:

- Mi ćemo se ponašati u skladu sa odlukama Vlade Srbije. Svi naši klubovi imaju obavezu da se ponašaju u tom skladu. Malo je i konfuzna stvar oko treniranja. FSS je aposlutno u svojstvu Vlade Srbije, treninga nema, kad bude postoijala mogućnost za treninge, Ministartstvo će obavestiti Savez da mogu da treniraju po dvoje, pa da se širi u grupe. Nadamo se da ćemo završti prvenstvo. Mi smo aposlutno optimisti, ali moramo da budemo strpljivi do kraja da bi došli u situaciju da izađemo na ulicu uopšte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    13. april 2020 | 13:43

    Ovako je naj bolje, pošto kod nas u fudbalu sve se zna unapred sve se mamesta nama fudbal i ne treba. Huliganima stadioni i ovako služili za dilovanje sada im pristor sužen pa neka se snalaze. Koga interesuje sport gledaće premijer lige gde se igra a ne izležava po terenu. Svuda u svetu se bore za prvo mesto samo u Srbiji odrede prvaka pre početka a onda svi pomažu od vlade preko fudbalskih funkcionera i na kraju i sudija. Koga to više zanima?

  • Ja

    13. april 2020 | 04:39

    Zabole me za fudbal ionako je katastrofa

  • pero

    13. april 2020 | 21:19

    Boli —11 tudjmanovci ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA