Očajničke mere Engleza: Četiri utakmice dnevno, sve na Vembliju, a evo i kada

Premijer liga bi mogla da postane TV događaj u junu ili julu sa više prenosa u toku dana, javljaju mediji sa Ostrva

  • 0
Ričard Kio Foto: Guliver/Mike Hewitt/Getty Images

I dok se širom Evrope spekuliše kako će se sport vratiti u normalu zbog pandemije korona virusa, Englezi iz očaja razmatraju da to bude sve na istom mestu - Vembliju.

Nešto slično su predlagali i Italijani pre nekoliko dana kada su navodili da bi trebalo sve odigrati u Rimu, ali i Španci, koje je jedan vlasnik lanca hotela pozvao na Kanarska Ostrva.

Tajms javlja, pozivajući se na izvore u vrhu Premijer lige, da ona za istu svrhu razmišlja o Vembliju, jer je za klubove gubitak novca od TV prava prosto preveliki finansijski udarac.

- Ako budu morali da igraju i četiri utakmice dnevno na Vembliju da bi sve završili, uradiće tako - navodi izvor Tajmsa.

Pitanje je koliko će se i kako to odraziti na kvalitet trave na stadionu, odnosno kako će je obnavljati ukoliko se igra tim tempom.

S druge strane, šta drugo ostaje, kada se zna da datum povratka Premijer lige nije na vidiku zbog virusa korona.

Podsećanja radi, sa ovim stadionom su se do sada najbolje upoznali igrači Totenhema jer su sezonu 2017/2018 i deo 2018/2019, igrali upravo na Vembliju, čekajući svoj novi stadion od milijardu funti.

Video: Kostić: Kod kuće je zakon

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA