Rakitić opleo po Barsi: Nisam vreća krompira sa kojom možete da radite šta poželite!

Hrvatski fudbaler jasno stavio do znanja čelnicima kluba sa Nou Kampa kakvi su mu planovi u budućnosti

  • 3
Ivan Rakitić Foto: Tanjug/AP

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić izjavio je da ne želi da bude Barselonina "vreća krompira za trgovanje" kada se otvori tržište i da se nada ostanku u klubu do kraja ugovora 2021. godine.

- Ne samo sada, nego se moje ime povezuje s raznim klubovima već poslednje dve godine. Kao što sam uvek govorio, Barselona je za mene perfektno mesto, želim da uživam ovde i pomognem ekipi - rekao je 32-godišnji vezni igrač, koji je na Kamp nou stigao leta 2014. goldine iz Sevilje.

- Svestan sam situacije i svog statusa, ali nisam vreća krompira s kojom mogu da rade šta im je volja. Želim da budem tamo gde me vole, poštuju i gde sam potreban. Ako je to u Barseloni, divno, ako nije, otići ću tamo gde sam želim, a ne gde me pošalju. Već sam rekao klubu jasno da neću trpeti takvo ponašanje - oštar je bio Rakitić u intervjuu za Mundo deportivo.

Hrvatski reprezentativac je u dresu Barselone osvojio četiri titule u Primeri i Ligu šampiona 2015. godine, kada je u finalu protiv Juventusa 3:1 postigao prvi gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    13. april 2020 | 19:25

    ne ujedaj ruku koja te hrani

  • Zeljko PSG ex JSO

    13. april 2020 | 15:37

    Mali ti si igracina i sto se tiče sredine terana mogu da ti p.....se.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    13. april 2020 | 15:21

    Е, Ракитићу, погледај шта разноразне и многобројне фракције раде и како поштују трио ВВВ, одмах би се смирио, и рекао би себи, ма ја одлично пролазим😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA