≫ 

Platili ga 124 miliona, sad ne mogu da ga prodaju ni za 60: Izgleda da je Srbin bio u pravu...

Dembelea niko neće, verovatno i zbog toga što je povređen do avgusta

  • 0
Usman Dembele Foto: Guliver/David Ramos/Getty Images)

Francuski krilni napadač Usman Dembele najverovatnije će još jednu sezonu provesti u Barseloni s obzirom na to da ga niko neće, tvrdi španska "Marka."

Pomenuti list navodi da bi Barsa Dembelea pustila i za sumu od 60 miliona, ali da ne mogu da izvuku čak ni polovinu novca koji su uložili.

Podsetimo, Barsa je Dembelea dovela 2017. godine za 124 miliona iz Borusije Dortmund, ali je Francuz praktično celu svoju "karijeru" na Nou Kampu povređen.

O tome šta se dešava sa Dembeleom, jasan stav imao je nekdašnji fudbaler Atletika i Verdera Rade Bogdanović. I čini se da je bio u pravu...

- FK Barselona mu je prvo angažovao nutricionistu da mu objasni da ne treba da se hrani u restoranima brze hrane. Onda su mu angažovali psihijatra da mu objasni da je profesionalni fudbaler i da po noći ne sme da gleda porniće i da organizuje sa svojim rođacima one video igre na profesionalnom nivou - rekao je Bogdanović prošle godine tokom gostovanja na RTS-u.

Podsetimo, Dembele je sredinom februara operisan i vratiće se na teren tek u avgustu. Inače, to mu je deveta povreda otkako je stigao u Barsu.

Video: Nenad Bjelica objasnio kako Dinamo dovodi igrače Barse i Arsenala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA