Lalatović: Da se prvenstvo završi bez plej-ofa i plej-auta, vidi se da je Vučić za Srbiju i narod

Šef struke Novosađana ima ideju za kraj sezone

  • 15
Nenad Lalatović Foto: Telegraf

Trener Vojvodine Nenad Lalatović govorio je o pandemiji korona virusa i merama koje je država Srbija uvela, ali i o nastavku Super lige.

Lalatović je u razgovoru za Večernje novosti dao predlog kako bi sezona mogla da se privede kraju, odnonsno da se odigra samo regularni deo, bez plej-ofa i plej-auta, i završnica Kupa.

- To je samo moje mišljenje. Ne želim da pametujem, ima stručnijih, ali ne bih da kidamo igrače u mnogo utakmica - rekao je Lalatović.

Što se tiče borbe sa koronom, Lalatović je rekao:

- Imamo najbolje lekare, medicinare na svetu i oni su moji heroji, kao i policajci, vojnici, trgovci... Svi na prvoj liniji bojnog polja uz bolesnike protiv virusa. Svako veče u osam, kao i svi, tu sam da dam ogroman aplauz njihovoj hrabrosti - ističe trener Vojvodine i dodaje:

- Divim se tim ljudima, zaista. Obožavam Srbiju, naš narod i sada imam još jaču emociju. Naši građani su disciplinovani, pridržavaju se izolacije i bitno je da budemo ujedinjeni, da pokažemo da smo sila. Jesmo možda "mala četa" ali Srbija je velika zemlja.

- U svemu tome vidim veliku ulogu predsednika Aleksandra Vučića i još sam ponosniji, jer se jasno vidi ko je za Srbiju i naš narod, našu decu, penzionere... a ne za lični interes. Da nisu blagovremeno povučeni potezi najodgovornijih u sprezi sa strukom, ne smem ni da pomislim šta je moglo da se desi. Potrebno je samo da budemo strpljivi, uporni, da ostanemo kod kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA