≫ 

Bio im je džoker u LŠ, Inter ga je posle 10 godina opet pozvao: "Mislio sam da se šale!"

Pandev se iznenadio kada su mu rekli: trebaš nam

  • 1
Goran Pandev Foto: AP/Tanjug

Severnomakedonski internacionalac Goran Pandev kaže da ga je Inter kontaktirao u vezi sa potencijalnim povratkom u redove "neroazura".

Trideset šestogodišnjak je već igrao za tim i čak igrao jednu od bitnih uloga u osvajanju Lige šampiona 2010. godine predvođen Žoze Murinjom.

On je ove sezone doprineo Đenovi sa sedam golova na 20 utakmica, ali je Đenova pre prekida sezone zbog pandemije korona virusa bila 17. na tabeli.

- Bilo je priča, za mene je Inter sve. To je tim koji mi je promenio život i omogućio mi da osvojim trofeje, ali je moja ideja uvek bila jasna od dolaska u Đenovu - rekao je Pandev za italijanski Skaj.

Pandev je iz Intera otišao posle tri godine, 2012, prešao je u Napoli gde se zadržao do 2014. i potom otišao u Tursku i Galatasaraj. Odande se u Italiju vratio 2015. godine i od tada je u Đenovi.

- Hteo sam da pokažem ljudima da želim da pružim mnogo. Sportski direktor Intera Pjero Ausilio me je zvao i pitao sam ga da li me ismeva ali je rekao da ne i da sam im potreban. Bilo bi loše da sam otišao iz Đenove - rekao je Pandev.

Podsećamo, on je bio ključ eliminacije Bajerna u Ligi šampiona 2011. kada je u 88. minutu osmine finala postigao gol za eliminaciju nemačkog kluba sa 3:2.

Video: Ovako je izgledala najluđa penal serija za prolazak u plej-of Lige šampiona

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA