≫ 

Kako je Ibra mučio Balotelija: Uvek mi je pričao da sam jadan, a ja bio impresioniran njime

Tinejdžeru Baloteliju nije bilo lako

  • 0
mario baloteli foto: Tanjug/Ap

Italijanski napadač Mario Baloteli imao je zanimljiv razgovor sa Fabiom Kanavarom, nekadašnjim osvajačem Zlatne lopte i u tom razgovoru otkrio je neke od pikanterija iz bogate karijere.

Utisak je da će danas 29-godišnji Baloteli ostati više upamćen po "Why always me" (Zašto uvek ja) rečenici, glupostima van terena i neispunjenom potencijalu, nego po golovima i majstorijama, ali ne znači da dogodovština nije bilo mnogo.

Jedna od njih se tiče švedskog asa Zlatana Ibrahimovića iz perioda kada su obojica igrali u Interu.

Baloteli je u Inter došao sa nepunih 17 godina 2007, a Ibrahimović je već u tom periodu bio ozbiljan igrač sa Malmeom, Ajaksom i Juventusom u svojoj biografiji.

- Bio sam opčinjen Ibrahimovićem, a kada bih se okrenuo iza mene su bili Adrijano, Hulio Rikardo Kruz. Zlatan mi je rekao: Ti misliš da ćeš da igraš ovde? Danas treniraš s nama, a sutra si već bivši - priča Baloteli.

On je tokom karijere upisao nastupe za Mančester Siti, Milan, Liverpul, Nicu, Marsej i Brešu.

- Uvek mi je pričao da sam jadan, ali rekao je Rajoli da postoji jedan igrač koji je jači od njega. Međutim, uvek mi je govorio da nastavim da igram fudbal. Ne bi uradio ništa na terenu, a onda bi u jednom trenutku napravio čudo i postigao gol. Uvek sam ga gledao, bio je impresivan - rekao je Baloteli.

S druge strane Ibrahimović je posle Intera igrao za Barselonu, Milan, Pari Sen Žermen, Mančester junajted, LA Galaksi da bi prošle godine opet došao u redove "Rosonera".

Video: Ibrahimović u akciji prikupljanja pomoći: Ako virus neće na Zlatana, Zlatan će na virus!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA