≫ 

Prepravljao tablice, dobio otkaz u klubu: Neverovatan potez "debelo" koštao reprezentativca Kine

Ju Hančao uhvaćen na (ne)delu

  • 0
ju hančao Foto: twitter/shanghaidaily

Kineski Gvandžo Evergrande uručio je otkaz svom fudbaleru Ju Hančaou zbot toga što je ovaj uhvaćen kako koriguje tablice na svom mercedesu.

Hančao je inače iz Lioaninga, tamo su mu i registorvana kola, a kako u Gvangdžou važi pravilo da se automobili sa tablicama koje ne pripadaju tom gradu mogu voziti četiri dana, pa četiri ne, Hančao je pribegao prestupu koji ga je na kraju skupo koštao.

Zna se koliko su ulice kineskih gradova pokrivene kamerama, na to kao da je zaboravio ovaj fudbaler, pa je nonšalantno slovo "E" prefarbao kako bi imao "F" na tablici, samim tim i dozvolu da vozi kola kao da je lokalac u Gvangdžou - svaki dan.

Ipak, uhvaćen je na delu, kamera je sve snimila, pa je Hančao, osim što je završio na naslovnim stranama svih medija, morao da odleži 14 dana u zatvoru i da plati kaznu.

Gvangdžo je takođe ekspresno reagovao na nepromišljeni potez momka koji nastupa i za reprezentaciju Kine. U klubu su postupili prema pravilniku, Hančao je grubo prekršio propise, i uručen mu je otkaz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA