Real umesto novca trguje Jovićem: Španci pišu o novoj taktici za transfere u Madridu zbog korone

Mundo deportivo objavio je tekst o tome kako na Santjago Bernabeu planiraju da rasterete igrački kadar, a ujedno se i pojačaju

  • 2
FK Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Real Madridu predstoji ozbiljna rekonstrukcija tima, a španski mediji često pišu na ovu temu poslednjih dana uz objavljivanje liste imena za koje se očekuje da napuste Santjago Bernabeu.

Na svim tim listama po pravilu se nalazi i ime Luke Jovića, koji je nedavno dospeo u žižu javnosti svetskih medija zbog kršenja obaveznog karantina po dolasku iz Madrida u Beograd.

Kako navodi Mundo deportivo u tekstu objavljenom u sredu, Real Madrid će usled krize koja je izazvana pandemijom korona virusa, morati da promeni taktiku i da za transfere koristi drugačiju taktiku, koja uključuje trgovinu igračima umesto novcem.

Navode i nekoliko primera i nekoliko igrača koji bi trebalo da posluže kao "roba" za trgovinu umesto novca. Jedan od njih je Luka Jović.

Kako se navodi, ppostoji nekoliko opcija da Luka Jović ode iz Reala i obe uključuju razmenu igrača.

Jedna je u razmeni sa Napolijem za Fabijana Ruiza, gde bi Španac odošao na Bernabeu, a Jović bi se preselio na San Paolo.

Druga opcija je da Jović ode u Arsenal u razmeni za Pjera Emerika Obamejanga, koga Madriđani takođe žele kao pojačanje u napadu.

Osim Jovića, Mundo deportivo navodi i da su među igračima koji bi trebalo da posluže Realu kao sredstvo za trgovinu na tržištu još i Geret Bejl (za koga se pisalo da bi mogao da bude deo razmene za Pogbu), Džejms Rodrigez i Marijano.

Pogledajte koliko je pala cena na tržištu za 10 najskupljih srpskih fudbalera usled krize zbog korona virusa:

Video: Trudna Sofija tepa Luki Joviću Srećko, a on sprema klopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA