≫ 

Spreman sam da budem pokusni kunić za vakcinu protiv korone: Hit izjava predsednika Sampdorije

Čuveni Masimo Ferero izneo svoje mišljenje o trenutnoj situaciji u Serijii A

  • 0
foto: Tanjug/Ap Detalj sa praznog stadiona Sampdorije; Foto: Tanjug/AP

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero izneo je neobičan predlog tokom epidemije korona virusa. Čuveni Italijan je izrazio želju da na njemu testiraju vakcinu protiv novog virusa, samo da bi se fudbal na Apeninima opet igrao.

Podsetimo, prvobitni plan čelnika bio je da se Serija A potpuno vrati od 30. maja s gledaocima, ali je sada realniji scenario da se utakmice igraju pred praznim tribnama.

- Ako hoće, spreman sam da budem pokusni kunić za novu vakcinu, samo da igramo fudbal - rekao je Ferero za jednu lokalnu radio stanicu.

- Međutim, ti isti koji nas teraju da se vratimo na terene samo prodaju demagogiju. Važno je da pobedimo ovaj korona virus - napomenuo je Ferero.

Prvi čovek Sampdorije ne želi nastavak sezone bez publike, a nije mu jasno ni kako čelnici lige misle da igrači treniraju socijalno distancirani.

- Kako to funkcioniše? Da igrači trče metrima odvojeni jedni od drugih, a da ih treneri dozivaju megafonom s balkona? To je ludilo - zaključio je Masimo Ferero.

Video: Nikola Trajković iz Osla: Veoma mi je žao što sport nije prva tema razgovora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA