≫ 

Koman prekršio ugovor, Bajern ga odmah kaznio sa 50.000 evra!

Presela mu vožnja skupocenog automobila...

  • 1
Kingsley Coman Kingsli Koman; Foto: Marko Jovanović

Bajern iz Minhena je ozbiljan klub sa kojim nema šale, a to je na svojoj koži sada osetio i fudbaler ovog tima Kingsli Koman samo zato što se drznuo da se pojavi u automobilu koji nije iste marke kao i sponzor Bavaraca.

Francuski reprezentativac je prekršio stavku iz ugovora po kojoj je u obavezi da na treninge kluba dolazi isključivo u automobilu marke "Audi", firme koja skupo plaća partnerstvo sa rekordnim šampionom Nemačke (više od pola milijarde evra za deset godina).

Koman je na trening u Zabner štrase stigao u svom skupocenom "Meklarenu", a ta egizibicija će ga koštati 50.000 evra.

- Izvinjavam se klubu i sponzoru što nisam došao na trening u automobilu koji mi je dodeljen. Razlog je činjenica da sam oštetio retrovizor na "Audiju", ali opet sam svestan da sam pogrešio i još jednom se izvinjavam - rekao je Koman.

U sklopu kazne Francuz će morati kada prođe korona virus i da poseti fabriku Audija u Ingolštatu i poptisuje autograme radnicima.

S obzirom na veliku platu koju ima ovaj kazna je ništa za njega, ali Bajern kao ozbiljan partner ne želi da se svađa sa "Audijem", pa će Francuz ubuduće morati da pazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA